Tada će vas posebno ogrejati Sunce: Najsrećniji dan u 2019. godini za svaki horoskopski znak

Horoskop po ciganskim kartama za septembar 2017: Ciganske karte otkrivaju šta vas očekuje u septembru 2017, piše Moj astrolog.

OVAN

OFICIR – LJUBAVNICA – ČEŽNJA

Ljubav

Ključne reči za one u emotivnim vezama i brakovima ovog meseca bi trebale da budu – posvećenost, prisustvo, odgovornost. Znate, lako je biti sa nekim u emotivnom odnosu kada sve funkcioniše kako treba, kada se ima dovoljno vremena i kada se provodimo, zabavljamo, možda putujemo. No, pravi kvalitet jedne veze ogleda se u tome da se ne izgubi ljubav čak i onda kada imamo mnogo ličnih ili poslovnih problema i ne baš dovoljno vremena jedni za druge. Što više budete ulagali u svoju emotivnu ili bračnu priču, stabilniji ćete vi i partner biti u ovom periodu. Slobodni Ovnovi imaju jednu ozbiljnu ljubavnu šansu koja ide preko poslovnog segmenta, eventualno poznanstva preko prijatelja. No, konce vam može pomrsiti i osoba koja sa vama želi samo neobaveznu priču…

Posao

Naglašena je vaša posvećenost poslovnom segmentu i iz tog razloga ni ne sumnjam da ćete uspeti da ostvarite neke svoje dugoročne planove. Velika podrška vam stiže od strane žena tokom ovog meseca, a ako sa njima sklapate nova poslovna partnerstva, budite sigurni da će biti više nego uspešna. Takođe, ženska osoba vas može spojiti sa nekim ili posredovati u jednoj poslovnoj priči. Više ćete biti usmereni i na stanje svojih finansija, pa očekujte da se u ovom segmentu stabilizujete do kraja meseca.

Zdravlje

Kod nekih od vas može biti problema sa kičmom, naročito ramenim i lumbalnim delom. Pojedini Ovnovi imaće i manje tegobe sa peskom u bubrezima ili mokraćnim kanalima. Mlađa populacija bi trebala da bude više u pokretu. Suviše ste statični.

Horoskop po ciganskim kartama za septembar 2017

BIK

KUĆA – VERNOST – NADA

Ljubav

Oni u bračnim zajednicama će bolje proći tokom septembra meseca od ostalih pripadnika ovog znaka. Vi ćete se u potpunosti usmeriti na dom, porodicu, trudeći se da produbite odnos sa partnerom. Neki od vas će imati planove kada su prinove u pitanju ili će rešiti da ostave sve iza sebe i odu na godišnji odmor. Bikovi u emotivnim vezama imaju velike planove, ali se oni odvijaju suviše sporo. Povremeno se osećate stegnuti u okolnostima koje teško uspevate da menjate. Ne odustajte, pogotovo ako su vaši planovi usmereni ka stvaranju zajednice ili ulasku u brak. Usamljenim Bikovima ovo je prosečan ljubavni mesec. Povremeno ćete biti dosta sentimentalni i usmereni suviše na prošlost. Treća dekada donosi mogućnost novog emotivnog zanosa, a neke od vas će baš „pući“ romantika.

Posao

Ovo je dobar period da učvrstite svoje pozicije, da napravite solidniji temelj za svoju karijeru, da se nekako dodatno povežete sa poslovnim partnerima i saradnicima. No, ako budete hteli da pokrećete i pokušavate nešto novo, to će ići prilično traljavo i sporo. Povremeno će vam se činiti da ništa od planova nećete uspeti da realizujete. Nemojte dizati ruke od onoga što ste naumili, posvećujte i dalje svoje vreme i trud, jer polako dolazite u zonu kada sve ovo može profunkcionisati, naročito od treće dekade.

Zdravlje

Prilično stabilna zdravstvena situacija očekuje mlađe pripadnike znaka. Možda biste mogli da porazmislite da je vreme za više rekreacije i fizičkih aktivnosti. Kod starijih Bikova mogući su problemi sa venama, jetrom, abdomenom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.