Dnevni horoskop za 4. septembar 2017.
Dnevni horoskop za 4. septembar 2017.

Dnevni horoskop za 4. septembar 2017: Ponedeljak, Mesec u znaku Vodolije, očekujte iznenađenja i nepredvidivosti. Moguće je da vam danas sve krene onako kako niste očekivali, bilo to pozitivno ili negativno. Isto tako, očekujte da ni najmanje poslove nećete završiti bez puno muke.

Dnevni horoskop za 4. septembar 2017 će pomoći da uvidite neke svoje greške, loše postupke, šablone, pa iskoristite idealnu priliku da ih ispravite…

Ne očekujte da sve ide po planu, pa se uhvatite u borbu sa stihijom i pronađite pravi put za okončanje današnjeg dana. Uz sve ovo, Merkur je retrogradan, mogući zastoji, problemi sa tehnikom, komunikacijom i vezama… Divan početak nedelje, zar ne?

Stres malo povišen, gledajte da ne ulazite u rasprave i sukobe, na provokacije bilo koje vrste reagujte tako što ćete pustiti da uđu na jedno, a izađu na drugo uvo, piše današnji dnevni horoskop.

.

Gledajte da danas što više vremena posvetite zabavi, onome što vas relaksira i prazni mozak, već sutra će biti bolji dan!

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO

Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

LJUBAV

Delujete uznemireno. Zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop – BIK

POSAO

Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.

LJUBAV

Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki emotivni poraz i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom.

ZDRAVLJE

Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

Dnevni horoskop za 4. septembar 2017.
Dnevni horoskop za 4. septembar 2017.

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO

Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost.

LJUBAV

U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju.

ZDRAVLJE

Zdravlje stabilno…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.