U saobraćaju, posebno je važno ne žuriti, jer zbog smanjene koncetracije, ili premora mentalnog su moguće greške, a one mogu imati nepovoljne posledice. Zato nastojte da ne žurite, da se usredsredite ako ste vozač na jednu stvar, na vožnju. Izbegavajte posebno razgovore preko mobilnog ili još neku aktivnost, jer to može da dovede do greške, posebno oko 21, 22. Kada bude u kvadratu sa Neptunom u Ribama. Tada zbog rasejanosti, smanjene pažnje, pogrešene odluke zbog nesređenih misli moguće su greške, koje mogu da dovesti do problema. Tih dana o budite oprezni i sa dolumentima, papirima, mobilnim telefonima, ključevima, jer može doći do zaturanja, ili do krađe. Dogovore takođe izbegavajte , jer postoji mogućnost neiskrenosti, neispunjenih obećanja, ili laži, prevara.

Dok je Merkur retrogradan u Strelcu biće više odloženih avionskih letova, zbog vremenskih prilika, ili uopšte u saobraćaju može biti više zastoja, čekanja na granici, što produžava putovanje.

Ako čekate neku vest dugo, ili na neku odluku ili rešenje, onda ono sada ima više šanse da stigne.

Ovo je vreme kada je moguće i da dođe do zastoja u isplati, kao i u sticanju novca, ako vam je vladar druge. Nije povoljan za za podizanje kredita, jer može biti odugovlačenja u prikupljanju dokumenata, papira koji su potrebni za to, izuzev, ako vam nisu dobri aspekti retrogradnog Merkura sa natalnim, a zahtev za kredit ste podneli pre nego što je Merkur krenuo retrogradno, jer tada možete dobiti neki dokument, ili papir koji već neko vreme očekujete.
Nije dobro kupovati tehnički robu, posebno mobilne telefone, računare, ali ni automobile dok je retrogradan, jer ima neispravnosti, ili ih treba često opravljati, ili ako kupujete polovan automobil, pokazaće se da zahteva mnogo veća ulaganja i više popravke, što se pokaže da se ne isplati.

Retrogradni Merkur u Strelcu od 2. do 22. decembra 2017

Sve u svemu retrogradni Merkur, ma koliko je za neke neprijatan i vraća ih na nešto od ranije, ili ih koči u učenju, informisanju, komunikaciji i putovanju je sa razlogom tu da bi nas nešto nauči, što pre, kada je trebalo nismo naučili dobro, ili nam doneo mogućnost da poboljšamo, popravimo komunikaciju, ili nešto što smo pisali , računali ranije. On je tu da nas nauči bilo da budemo strpljivi ili da menjamo način razmišljanja, da budemo voljni da nešto treba iz više puta, ili uz ponavljenje da uradimo i više pažljivo. Kada je retogradni Merkur u Strelcu bitno je da sa više optimizma ili vere pristupimo nečemu da bi bili uspešnii, da bismo nešto bolje naučili, shvatili i usmerili se na jednu stvar, a ne rasipati na više.

Retrogradni Merkur će najviše uticati na osobe koje imaju podznak u Blizancima, Devici, ili im je natalni Merkur istaknut, na vrhovima ugaonih kuća (Asc,Dc,Mc, Ic).

Ako tako postupite, bolje i lakše ćete se nositi i na povoljan način iskoristiti retogradni Merkur.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.