Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 1. decembar 2017: Stižu izazovi na polju ljubavi i...

Dnevni horoskop za 1. decembar 2017: Stižu izazovi na polju ljubavi i ozbiljne, šokantne vesti

99
0
Dnevni horoskop za 31. januar 2019

Dnevni horoskop za 1. decembar 2017: Od danas je Mesec u znaku Bika, i ma koliko Mesec budio mir i spokoj, aspekt Marsa sa Uranom je taj koji podrhtava tlo, ustalasava i donosi ozbiljne vesti, šokantne.

Partnerski odnos može biti ozbiljno narušen ukoliko se ne povučete u raspravi. Iako osećate da ste u pravu, prvi spustite loptu. Opozicija Mars Uran direktno proziva odnose. Ego je veoma naglašen, ljubav i tolerancija danas nije jaka strana. Danas i Venera menja znak ulazeći u znak Strelca, najavljujući neke izazove na planu ljubavi, koji će posebno iznenaditi one koji su u ljubav davno prestali da veruju. Želimo vam lep dan, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Umete da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa vašim potrebama. LJUBAV Ponekad delujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su upotpunosti na vašoj strani. ZDRAVLJE Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.
Dnevni horoskop za 1. decembar 2017

Bik

POSAO Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prenosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to vam uliva dodatnu sigurnost. LJUBAV Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da vas neko uznemirava. Umete da sačuvate svoju porodicu od nekih nepotrebnih uzbudjenja, što je za svaku pohvalu. ZDRAVLJE Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Blizanci

POSAO Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, pa odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost. LJUBAV Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira na burnu reakciju. Potrebna vam je nečija paznja i razumevanje kako biste ostvarili ravnotežu. ZDRAVLJE Izbegavajte veliki napor i stresne situacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.