Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 30. novembar 2017: Iskoristite ovaj dan za odmor i...

Dnevni horoskop za 30. novembar 2017: Iskoristite ovaj dan za odmor i prijatne trenutke

32
0
Dnevni horoskop za 10. oktobar 2018

Dnevni horoskop za 30. novembar 2017: Predah i odmor od briga i stresova, iskoristite ovaj dan za odmor i prijatne trenutnke.

Pretposlednjeg dana pretposlednjeg meseca tekuće 2017. godine situacija na nebu je takva da i dalje traje zatišje, a za razliku od jučerašnjeg dana, danas je situacija mnogo mirnija, a vi možete da odahnete. Brige i problemi su tu, ali vas ne more kao prethodnih dana. Iskoristite dan i uživajte u hladnoj ali ipak lepoj jeseni koja nam uskoro odlazi. Šetajte, družite se. Razbistrite misli. Ugodan dan svima, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Pazljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci nego da počinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine. LJUBAV Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobe sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat. ZDRAVLJE Zadovoljavajuće. Dnevni horoskop za 30. novembar 2017

Bik

POSAO Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku. LJUBAV Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja. ZDRAVLJE Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

Blizanci

POSAO Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje. LJUBAV Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, pa prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.