Dnevni horoskop za 3. oktobar 2018

Dnevni horoskop za 29. novembar 2017: Nakon prethodnih par nezgodnih dana, red je da predahnemo. Današnji dan protiče bez novih turbulencija, ali posledice prethodnih dana osećaćete ceo današnji dan.

Po glavi i mislima vrzmaće se roj misli, glavobolja će mučiti sve vas koji ste joj i inače skloni…

Ono što za sebe možete da uradite jeste da se danas ne izlažete nepotrebnom naporu, već da pritajite i u miru dočekate veče.

Svakako pozavršavajte redovne, svakodnevne obaveze kako vam se iste ne bi nagomilavale i stvarale vam dodatnu brigu.

Svako dobro vam želimo, piše  Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Preuzmite konstruktivne akcije u cilju obezbeđivanja zaliha za budućnost, posebno ukoliko se bavite trgovinom na veliko. Dosta koristi možete imati od finansijskih ulaganja.

LJUBAV

Unećete kvalitetne promene u vaš odnos sa partnerom i na taj način ćete vašu vezu podići na viši nivo. Ako ste slobodni, mogli biste ući u ozbiljnu emotoivnu vezu.

ZDRAVLJE

Odlično.

Dnevni horoskop za 29. novembar 2017

 

Bik

POSAO

Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.

LJUBAV

Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.

ZDRAVLJE

Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

Blizanci

POSAO

Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki vaši tajni planovi će biti ostvarivi Bilo bi dobro da rešite zaostalu administraciju. Bićete u prilici da dođete u posed neke veće nekretnine.

LJUBAV

Osećaćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti sa partnerom, pa se potrudite da to i ostvarite jer ćete se tako bolje osećati i vaša emotivna veza će funkcionisati skladnije.

ZDRAVLJE

Prijalo bi vam više kretanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.