Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 29. novembar 2017: Turblencije su prošle, današnji dan iskoristite za predah

Dnevni horoskop za 29. novembar 2017: Nakon prethodnih par nezgodnih dana, red je da predahnemo. Današnji dan protiče bez novih turbulencija, ali posledice prethodnih dana osećaćete ceo današnji dan.

Po glavi i mislima vrzmaće se roj misli, glavobolja će mučiti sve vas koji ste joj i inače skloni…

Ono što za sebe možete da uradite jeste da se danas ne izlažete nepotrebnom naporu, već da pritajite i u miru dočekate veče.

Svakako pozavršavajte redovne, svakodnevne obaveze kako vam se iste ne bi nagomilavale i stvarale vam dodatnu brigu.

Svako dobro vam želimo, piše  Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Preuzmite konstruktivne akcije u cilju obezbeđivanja zaliha za budućnost, posebno ukoliko se bavite trgovinom na veliko. Dosta koristi možete imati od finansijskih ulaganja.

LJUBAV

Unećete kvalitetne promene u vaš odnos sa partnerom i na taj način ćete vašu vezu podići na viši nivo. Ako ste slobodni, mogli biste ući u ozbiljnu emotoivnu vezu.

ZDRAVLJE

Odlično.

Dnevni horoskop za 29. novembar 2017

 

Bik

POSAO

Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.

LJUBAV

Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.

ZDRAVLJE

Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

Blizanci

POSAO

Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki vaši tajni planovi će biti ostvarivi Bilo bi dobro da rešite zaostalu administraciju. Bićete u prilici da dođete u posed neke veće nekretnine.

LJUBAV

Osećaćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti sa partnerom, pa se potrudite da to i ostvarite jer ćete se tako bolje osećati i vaša emotivna veza će funkcionisati skladnije.

ZDRAVLJE

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Prijalo bi vam više kretanja.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.