Horoskop

Pun Mesec u Blizancima 23. novembra 2018: Lav srećan u ljubavi, Vodoliji prete prepreke i laži, Blizanci kratkog fitilja

JARAC

Dragi Jarčevi, vi imate neke sjajne ideje za posao ali ipak pazite sa kime pričate i šta pričate jer bi neko mogao da izvuče vaše informacije pa posle da manipuliše sa njima. Mogli biste preko prijatelja da upoznate osobu koja nije slobodna i sve dati od sebe da je osvojite. Problem sa zubima i vilicom.

Pun Mesec u Blizancima 23. novembra 2018

VODOLIJA

Drage Vodolije, vi treba da se fokusirate na posao jer vam prete prepreke laži, prevare i druge loše odluke jer je Merkur retrogradan sve do 6. decembra pa treba da se čuvate svakodnevnih problema i krađe mejlova. Zauzeti imaju lepe trenutke sa voljenom osobom dok slobodni treba da se kreću u kulturnim zbivanjima da bi pronašli i upoznali atraktivnu i duhovitu osobu.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

RIBE

Drage Ribe, Mars je već u vašem znaku što vam daje energiju a Jupiter vas polako zove na putovanje i mnogi događaji sada mogu promeniti vašu sudbinu. Poslovno imate zaštitu dok vam Jupiter čuva leđa pa možete imati brojne mogućnosti. Slobodne Ribe mogu imati divnu šansu, a to može biti osoba koja vam je nadređena ili neko ko je druge kulture i vere. Zauzete osobe treba da su već razrešile neke probleme. Slušajte svoju intuiciju.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.