Horoskop

Pun Mesec u Blizancima 23. novembra 2018: Lav srećan u ljubavi, Vodoliji prete prepreke i laži, Blizanci kratkog fitilja

VAGA

Drage Vage, vi prosto blistate na svim poljima i budi se inspiracija za nove poduhvate. Intuicija je odlična i tačna pa je i poslušajte. Vama sada ni retrogradni Merkur ne pravi neke neprilike . Samo treba da se pazite da se ne zaljubite mnogo i zalepite za neku osobu koja nije vama dorasla, a odgovara vam samo u seksu. Pojedine Vage mogu konačno upoznati nekoga ko im u potpunosti odgovara.

Dnevni horoskop za 12. jun 2018.

Pun Mesec u Blizancima 23. novembra 2018

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, ako se vi bavite nekom trgovinom ili promocijama sada bi moglo doći do uspeha,odlične zarade i finansijskog napretka. Potrebno je da dobro razmislite pre nego nečšto prihvatite jer vi nekada precenite sebe i svoje mogućnosti. Emotivno i voljena osoba ima pravo na svoje snove i ciljeve pa ne može da vam bude posvećena 24 sata. Slobodne osobe treba da se druže sa umetnicima i tamo upoznaju osobu za sebe.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

STRELAC

Dragi Strelčevi, iako je Merkur retrogradan i kvari vam koncentraciju vi imate odličnu intuiciju kojom sve završavate što ste naumili. Mars u Ribama vas čini agresivnim i džangrizavim pa je odlično da se pokrenete u neki sport, samo pazite da se ne povredite. Za sve vas koji ste u vezi ili braku, začuđeni prevazilazite same sebe u pozitivnom smislu. Slobodnim se pruža prilika da se druži u nekom novom društvu pa tako mogu upoznati osobu za sebe.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.