Horoskop

Pun Mesec u Blizancima 23. novembra 2018: Lav srećan u ljubavi, Vodoliji prete prepreke i laži, Blizanci kratkog fitilja

RAK

Dragi Rakovi, vi možete uživati u romantičnim trenucima i čak iznenaditi svog partnera sa erotskom maštom. Slobodni mogu upoznati neku osobu koja je dosta moćna. Vi stalno imate strah za svoju egzistenciju pa vam se ne preporučuje da sada radite nešto što je sumnjivo i što donosi brzu zaradu. Merkur je planeta trgovaca, ali i lopova pa se čuvajte da vas ne prevare ili pokradu.

Pun Mesec u Blizancima 23. novembra 2018

LAV

Dragi Lavovi, kod vas može biti dosta naporan i stresan dan. Svakako treba da pazite šta pričate pred nekom moćnijom osobom od vas da se ne izblamirate. Pojedini Lavovi mogu imati promene na poslu unutar firme ili totalnu promenu posla. Emotivno pred vama je srećan period dok zauzete osobe napokon mogu da posvete pažnju svom partneru.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

DEVICA

Drage Device vaša planeta Merkur je retrogradna pa čuvajte se od kradje kako materijalne tako i intelektualne da neko ne prisvoji vaše znanje. Sada se mogu rešavati i neka pitanja u porodici pa ako imate i neki spor kompromis će biti neophodan. Vi prosto blistate na poslovnoj lestvici . Emotivno pustite vaše srce da bira i sigurno neće pogrešiti.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.