Pun Mesec u Blizancima 23. novembra 2018

Pun Mesec u Blizancima 23. novembra 2018: Mesec je nebesko telo snova, maštanja, saosećajnosti, promenljivosti ali ta simbolika sada nije izražena u Blizancima koji su intelektualni znak, usmereni ka racionalnom i praktičnom znanju. Osećanja nisu izražena a od dobrote, samilosti i tuđe patnje nema ni traga od Meseca u Blizancima. Ovaj pun Mesec nam daje mnogo raznih ideja, izražen je intelekt pa osobe mogu steći razna znanja u mnogim naukama. pa čak i umetnici.

Pun Mesec će biti nepovoljno aspektovan sa Marsom iz Riba i Jupiterom iz Strelca. Zbog toga mnoge osobe mogu osetiti uznemirenost, srdžbu, preterivanje, impulsivnost, neposlušnost, preterivaće u svakom smislu i trošiće mnogo novca, piše astrolog Željka Knežević. Mogu se dešavati površnosti, lakovernosti i velika razotkrivanja što zavisi od vašeg horoskopa na kojem životnom polju. Kako je i Merkur retrogradan u Strelcu, mnoge osobe treba da paze šta pričaju, kakav sud donose, d čuvaju svoje stvari i paze se u saobraćaju i na putovanjima.

Pun Mesec u Blizancima 23. novembra 2018

Šta mogu očekivati pojedinačni znaci?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi možete imati dobar period za ljubav i nova poznanstva na nekom putovanju ili javnoj manifestaciji. Poslovno sada vam je naklonjen period i  ni od čega vi možete stvoriti nešto i zaraditi veću svotu novca. Kako je Merkur retrogradan čuvajte vaše dokumenta, kartice i pazite se u saobraćaju i saobraćajnih kazni.

BIK

Dragi Bikovi, možete slobodno verovati vašoj intuiciji. Baš za vreme punog Meseca vi možete sklopiti posao ili ga uraditi i uvećati vaš bankovni račun. Sada vam vernost nije najbolja strana pa bist mogli da osvojite osobu koja je već odavno vaš trofej. Slobodni Bikovi mogu uz pomoć nekog prvodadžije da stupe u vezu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se dešava pun Mesec pa možete biti impulsivni dok će vam Jupiter iz Strelca dolivati ulje na vatru pa zato morate paziti na vaš kratak fitilj. Nemojte precenjivati vašu snagu i mogućnosti jer niste toliko snažni kao što vam se čini. Ljubav je povoljna ali čuvajte se stresa koji vam može srozati imunitet.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.