ASTRO

SAMOĆA KAO STIL ŽIVOTA: Ova 3 znaka imaju najveće šanse da ostanu sami do kraja života

VODOLIJA 

Pripadnici ovog vazdušnog znaka su izuzetno inteligentni i elokventni, što u kombinaciji sa njihovim neospornim šarmom čini da su gotovo neodoljivi. Međutim, to u njihovom slučaju najčešće nije preduslov da budu srećni i emotivno ispunjeni.

Koliko god da znaju dobro da posavetuju druge po pitanju ljubavnih problema, toliko sami srljaju u propast. Uvek slušaju srce i često se upuštaju u veze sa onima koji nisu pogodni za kvalitetan emotivni odnos. Iako je Vodoliji to od starta jasno, njena hazarderska priroda tera je da ostane u toj priči jer je zanima šta će biti na kraju.

Uopšte ne umeju da taktiziraju, a partneru se predaju ne 100 već 200 posto. Čak i kad uđe u neku iole normalnu emotivnu priču, njenom partneru najčešće smeta njeno slobodoumlje i što na svet gleda drugačijim očima u odnosu na većinu ljudi. Kad oseti da druga strana pokušava da je zarobi i sputa, jedno vreme možda i pokuša da se prilagodi, ali najčešće beži glavom bez obzira. To će učiniti čak i ako oformi sopstvenu porodicu, jer njoj je idilična porodična slika pred svetom manje bitna od sopstvene slobode. Ona ne želi da igra ni po čijim pravilima, već da živi po sopstvenim, a  u većini slučajeva, samoća je cena koju plaća za to.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

model-650804_640

Maja Čanović/besnopile.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.