Kažu da niko nije rođen da živi sam, ali nekome je samoća trenutna faza a  nekome, nažalost, stil života koji delimično zavisi i od rasporeda planeta u trenutku nečijeg rođenja

Kada bi svaki čovek mogao da bira, retko ko bi se svojevoljno odlučio na samovanje. Većini ljudi ideal sreće predstavlja harmoničan odnos sa životnim saputnikom koji upotpunjuju deca. U stvarnosti mnogi žive potpuno drugačije, kod njih ne postoji ”mi” već samo 1. lice jednine. I kako vreme protiče, čini se da je to trajno stanje stvari. Nešto zavisi od samih životnih okolnosti, a nešto i od horoskopskog znaka u kojem je neko rođen. Otkrijte prema kome su zvezde naklonjenije i dopuštaju im da uživaju u ljubavnoj sreći, a ko će najverovatnije ostati sam do kraja života.

BLIZANCI

Za pripadnike ovog vazdušnog znaka karakteristična je radoznala, gotovo dečija priroda. Upravo ta prevelika radoznalost ih tera da istražuju svet i da se upoznaju sa najrazličitijim osobama. U tome im pomaže njihova komunikativnost i što su prema ljudima uvek prijateljski nastrojeni. Retko kad imaju bilo kakvu vrstu predrasuda pa ih upravo ta osobina često uvali u emotivne nevolje, piše besnopile.rs.

Za Blizance je karakteristično da za partnera neretko odaberu emocionalno nedostupnu ili osobu koja je već u vezi ili u braku. Ako je 1. slučaj u pitanju, u stanju su da enormno pate ali ne odustaju jer smatraju da će se druga strana ipak promeniti. Veliki problem Blizanaca je to što im je glava često u oblacima pa ne vide realno stanje stvari. Ova njihova mana dolazi do izražaja i kad se zaljube i otpočnu vezu sa zauzetom osobom. Smatraju da je dovoljno biti pažljiv i strpljiv pa da će se sve preokrenuti u njihovu korist. Pošto se to najčešće ne desi, izgube silno vreme u iščekivanju onog što priželjkuju i na kraju budu potpuno slomljeni.
devojkaNajgore je od svega što oni zaista žele brak i decu, ali u većini slučajeva ne izaberu adekvatnu osobu za realizaciju. Pošto su veoma društveni i kreću se bukvalno svuda, upoznaju dosta ljudi, neki od njih im se učine interesantnim ali za njih se samo kratkotrajno vežu. Čak i ako sa nekim otpočnu porodični život, sreća bude kratkog veka jer ta osoba najčešće zbog bolesti ili nesrećnog slučaja napusti ovaj svet i Blizanac opet ostaje sam.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.