Za tumačenje ovog horoskopa nije ključno kad ste rođeni ni ti ni ona već datum kada si otpočeo svoju paralelnu akciju, odnosno vanbračnu šemu 

Želeo si da samo malo da razbiješ bračnu monotoniju ili da ti nešto odvuče pažnju od veze koja je zapala u krizu. E pa ko đavola traži, taj đavola i nađe. Umesto malo usputnog seksa koji si očekivao, ti si uspeo da se zatelebaš ko srednjoškolac. I šta sad? Reći ili ne onoj ”glavnoj”, primiriti se i sačekati još malo pa šta ti Bog da ili nešto sasvim treće? Besno Pile se pozabavilo tvojom problematikom i utvrdilo da dalji razvoj događaja zavisi od toga kakve su konstelacije planeta bile u danu kada si uleteo u svoju suludu akciju. Nećemo da te pitamo ko te ter’o, razumemo, može da se desi svakom…

ZAMULJAO SI IZMEĐU 21. MARTA i 20. APRILA  

Prva 2 meseca ova tvoja neće ni da provali da joj radiš iza leđa jer ćeš triput nedeljno da se vadiš na fudbal ili basket sa ortacima. Posle tog perioda odaće te izdajničko škembe što je naraslo od silnih večera koje si skrkao kad si išao kod ove druge. Postaće sumnjičava i rešetaće te raznim pitanjima, a ti ćeš se vaditi na najnebuloznije izgovore. Onda ćeš da se zavučeš u mišju rupu,  slabo ćeš se javljati ”rezervi” i glumićeš dobrog dečka. Kad ova tvoja malo popusti, odmah ćeš iscimati ovu drugu. Ta te čekala, čekala i na kraju se smorila i našla regularnog dečka. Ova tvoja ubuduće neće skidati pogled sa tebe čak ni kad spavate u istom krevetu.

ZAMULJAO SI IZMEĐU 21. APRILA I 20. MAJA

Bićeš relativno obazriv oko 3 meseca, a i žena neće imati kad da te provali jer ima posla oko kuće i dece. Međutim, jedno veče će ti se prišunjati dok sediš za kompom da ti donese kiflice, one što najviše voliš, tek iz rerne izvađene. A šta ti radiš? Dahćeš svojoj cici u inboksu na Fejsu! Sva preneražena, tvoja gospođa će doneti najveću kuhinjsku dasku koju ima i opaučićete te po glavi. Izbaciće te iz kuće, a pošto moraš na ušivanje u Urgentni iscmaćeš komšiju da te vozi. On će da te oduva jer si mu davnih dana zauzeo pola podruma. Ideš na ušivanje poslednjim večernjim busom, posle spavaš na klupi. Žena te prima u kuću posle 6. dana izbeglištva (malo u parku, malo kod švalerke).

Foto: Pexels

ZAMULJAO SI IZMEĐU 21. MAJA I 20. JUNA

Realno, ispašćeš pravi amater! Petog dana tvog paralelnog ljubavisanja baš kad budeš kod devojke, uhvatiće te proliv i odjurićeš u klonju. Dok se sa dušom rastavljaš, stići će ti poruka od druge, a ti nisi ni mislio na telefon kad si trčao u  wc. Ova tvoja će, naravno, da pročita i sva uplakana će te isterati gologuzog i iz klonje i iz svog života. Odlaziš u apoteku, gutaš probiotik i sav iznerviran zoveš ovu što ti sve zamesila i sa njom se posvađaš na krv i na nož. Pred ulazom zgrade čeka te najbolji drug tvoje, sada već bivše devojke. Uvek si sumnjao da se potajno loži na nju. Pokoškaćete se. Zapravo, prebiće te ko vola u kupusu. Bićeš sam narednih 7 meseci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.