ASTRO

SAMOĆA KAO STIL ŽIVOTA: Ova 3 znaka imaju najveće šanse da ostanu sami do kraja života

LAV

Pravi predstavnik jednog vatrenog znaka- energičan, zabavan i dinamičan, tako da osvaja gde god da se pojavi. Izuzetno su pričljivi pa privlače pažnju suprotnog pola, što im omogućava da ostvare svoju najveću želju -da budu obožavani i da im se dive.

Veze u koje ulaze su često isključivo seksualne prirode, iako druga strana neretko očekuje nešto više od toga. Lavovi su pravi srcelomci i ne vode mnogo računa da li će nekoga povrediti, čak i kada je reč o osobi sa kojom ima decu. Međutim, kao po pravilu, i za njega se uvek nađe neko ko je fatalan. Tada je u stanju da toj osobi ponudi ceo svet, da joj priređuje najluđa iznenađenja i iskazuje svoju ljubav na vrlo neobične načine. Koliko god da je ta veza intenzivna i puna strasti, Lav na kraju najčešće ostaje potpuno uništen, jer druga strana ne može da podnese njegovu impulsivnost, ishitrene odluke i preterani avanturizam.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zapravo, veliki problem Lava je što bi hteo da osoba koju voli uvek bude tu za njega, a smatra da ipak najbolje funkcioniše kad ga ništa ne sputava.  Bez obzira na veze i vezice koje uslede posle te fatalne ljubavi, on najčešće starost provodi usamljen, razmišljajući o tome kako bi mu život bio potpuno drugačiji da su ostali zajedno.

devojka

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.