JARAC

Nezavisni, slobodni i ponosni na svoje veštine, jarčevi se najbolje osećaju tamo gde mogu da dokažu svoje znanje i umeće i upoznaju druge podjednako brilijantne i sposobne ljude. Osobu zbog koje će mu zaigrati srce Jarac će pronaći u suparničkom timu na nekom takmičenju, među poznavaocima istorije ili nauke na nekoj izložbi… Svako mesto koje mu pruža šansu da susretne ljude od kojih ima šta da čuje i nauči, je nova mogućnost da se nešto lepo desi i na emotivnom planu.

oldtajmeri

VODOLIJA

Vodolije su slobodnjaci i večiti pobunjenici. Srodnu dušu će najverovatnije pronaći na nekom mitingu ili protestu. Kada ne štrajkuje, vodolija voli da se vraća u prošlost, jer misli da je svako vreme bilo bolje od onog u kojem se trenutno nalazi. Zato svoju ljubav može sresti i na sajmu Renesanse ili mestu nekog velikog istorijskog događaja.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

RIBE

Osetljive ribe vole tiha i mirna mesta koja intrigiraju i golicaju maštu. Srodnu dušu će pronaći u kući čaja, ili nekom skrivenom kafiću sa nesvakidašnjim dekorom, u kome se okupljaju oni koji žele nešto drugačije. Mesta koja privlače umetničke duše doneće i hipersenzibilnoj Ribi čoveka njenog života.

piknik

besnopile.rs 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.