Horoskop

HOROSKOP OTKRIVA: Gde ćete sresti ljubav svog života

JARAC

Nezavisni, slobodni i ponosni na svoje veštine, jarčevi se najbolje osećaju tamo gde mogu da dokažu svoje znanje i umeće i upoznaju druge podjednako brilijantne i sposobne ljude. Osobu zbog koje će mu zaigrati srce Jarac će pronaći u suparničkom timu na nekom takmičenju, među poznavaocima istorije ili nauke na nekoj izložbi… Svako mesto koje mu pruža šansu da susretne ljude od kojih ima šta da čuje i nauči, je nova mogućnost da se nešto lepo desi i na emotivnom planu.

oldtajmeri

VODOLIJA

Vodolije su slobodnjaci i večiti pobunjenici. Srodnu dušu će najverovatnije pronaći na nekom mitingu ili protestu. Kada ne štrajkuje, vodolija voli da se vraća u prošlost, jer misli da je svako vreme bilo bolje od onog u kojem se trenutno nalazi. Zato svoju ljubav može sresti i na sajmu Renesanse ili mestu nekog velikog istorijskog događaja.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

RIBE

Osetljive ribe vole tiha i mirna mesta koja intrigiraju i golicaju maštu. Srodnu dušu će pronaći u kući čaja, ili nekom skrivenom kafiću sa nesvakidašnjim dekorom, u kome se okupljaju oni koji žele nešto drugačije. Mesta koja privlače umetničke duše doneće i hipersenzibilnoj Ribi čoveka njenog života.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

piknik

besnopile.rs 

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.