RAK

Rakovi su prilično nepoverljivi i teško otvaraju srce, upravo zato što su zbog svoje prevelike osetljivosti mnogo puta  u životu bili povređeni. Zato se oni sklanjaju u udobnost tradicije. A ima li tradicionalnijeg mesta za upoznavanje od onog na kojem se peva, igra i pije. Rakovi vole sve to. Iako bi neko pomislio da je zbog njihove krhkosti bolje tražiti na mirnijim mestima, iskustvo govori sasvim suprotno. Oni obožavaju druženje i veselje i u takvom okruženju su kao kod kuće. Srdnu dušu će najverovatnije pronaći u omiljenoj kafani ili na plesnom podijumu.

ples

LAV

Lav želi da bude obožavan. Pun je samopouzdanja, pa mu mesto i vreme ne predstavljaju nikakvo ograničenje. Ipak, priroda i divljina je ono gde se oseća najbolje. Srodnu dušu će najbrže naći na mestima na kojima se ljudi brinu o očuvanju sredine i životinja. Veoma je verovatno da će lav ljubav svog života pronaći na safariju, u nekom skloništu za napuštene životinje, ili čak na običnom izletu u zoološki vrt.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

DEVICA

Analitične device su stalno u potrazi za aktivnostima koje će stimulisati njihov mozak. Srodne duše će pronaći na tomboli, bilijaru, u šahovskom klubu, igraonici… Svako mesto koje spaja ljubitelje igrica i takmičenja dovešće ih na životni put onih koji traže slične izazove.

bilijar

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.