Horoskop

HOROSKOP OTKRIVA: Gde ćete sresti ljubav svog života

RAK

Rakovi su prilično nepoverljivi i teško otvaraju srce, upravo zato što su zbog svoje prevelike osetljivosti mnogo puta  u životu bili povređeni. Zato se oni sklanjaju u udobnost tradicije. A ima li tradicionalnijeg mesta za upoznavanje od onog na kojem se peva, igra i pije. Rakovi vole sve to. Iako bi neko pomislio da je zbog njihove krhkosti bolje tražiti na mirnijim mestima, iskustvo govori sasvim suprotno. Oni obožavaju druženje i veselje i u takvom okruženju su kao kod kuće. Srdnu dušu će najverovatnije pronaći u omiljenoj kafani ili na plesnom podijumu.

ples

LAV

Lav želi da bude obožavan. Pun je samopouzdanja, pa mu mesto i vreme ne predstavljaju nikakvo ograničenje. Ipak, priroda i divljina je ono gde se oseća najbolje. Srodnu dušu će najbrže naći na mestima na kojima se ljudi brinu o očuvanju sredine i životinja. Veoma je verovatno da će lav ljubav svog života pronaći na safariju, u nekom skloništu za napuštene životinje, ili čak na običnom izletu u zoološki vrt.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

DEVICA

Analitične device su stalno u potrazi za aktivnostima koje će stimulisati njihov mozak. Srodne duše će pronaći na tomboli, bilijaru, u šahovskom klubu, igraonici… Svako mesto koje spaja ljubitelje igrica i takmičenja dovešće ih na životni put onih koji traže slične izazove.

bilijar

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.