Kineski horoskop

Kineski godišnji horoskop za 2016: Nekima počinje savršena godina za ljubav!

Evo šta kineski godišnji horoskop za 2016 predviđa svakom znaku u godini Majmuna:

Prema legendi o nastanku kineskog horoskopa, Buda je za Novu godinu pozvao sve životinje da ga posete. Tom pozivu se odazvalo samo 12 životinja.

Buda je u znak zahvalnosti naredio da svaka godina nosi ime jedne životinje. Ciklus godina Buda je uspostavio po redosledu dolaska na zabavu: prvo je došao Pacov, pa Bik, Tigar, Zec, Zmaj, Zmija, Konj, Koza, Majmun, Petao, Pas i Svinja.

Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte OVDE.

Pacov

Ako ste u potrazi za poslom, treba da naučite nešto novo ili jednostavno da želite da proširite svoje vidike, naći će se spasilac koji će to da vam i pruži. Ako naiđete na probleme u karijeri, ljudi oko vas biće spremni da vam pomoći.

Ako tražite unapređenje na poslu, saradnici će vam dati svoju podršku. Imate mogućnost da povećate svoj finansijski status, a kako je za znak Pacova u znaku Majmuna vezana kuća i dom, tako će i investicije u građevinu doneti priliku za zaradu. Ovo je savršena godina za ljubav. Za muškarce se preporučuje da uđu u vezu sa starijom osobom.

kineski godišnji horoskop za 2016

kineski godišnji horoskop za 2016

Vo

Vreme je da se brige ostave po strani i da se prihvate izazovi koje donosi karijera. Ljudima će biti potrebno vaše znanje i pomoć u poslovima koje obavljaju.

Ovo stvara savršeno mesto da pokažete sve svoje talente. Novac ćete da zaradite svojim znanjem i radom. Rođeni u godini Vola ići će na razna druženja i upoznaće nove ljude.

Tigar

Naći ćete se pred zidom u vašoj karijeri, a biće potrebni vaše znanje i iskustvo da rešite probleme. Ako nemate odgovor, moraćete da pitate drugog za pomoć. U slučaju da vam se ponudi posao, odbijte ga jer nije najbolje vreme za promene.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Novca neće biti puno ove godine, tako da se pazite nepotrebnog ulaganja. Iako ćete nevoljno ići na društvena događanja, upišite kurs nečega i proširite svoj krug prijatelja…

 

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.