Home Kineski horoskop Kineski godišnji horoskop za 2016: Nekima počinje savršena godina za ljubav!

Kineski godišnji horoskop za 2016: Nekima počinje savršena godina za ljubav!

3398
0

Evo šta kineski godišnji horoskop za 2016 predviđa svakom znaku u godini Majmuna:

Prema legendi o nastanku kineskog horoskopa, Buda je za Novu godinu pozvao sve životinje da ga posete. Tom pozivu se odazvalo samo 12 životinja.

Buda je u znak zahvalnosti naredio da svaka godina nosi ime jedne životinje. Ciklus godina Buda je uspostavio po redosledu dolaska na zabavu: prvo je došao Pacov, pa Bik, Tigar, Zec, Zmaj, Zmija, Konj, Koza, Majmun, Petao, Pas i Svinja. Koji ste znak u kineskom horoskopu saznajte OVDE.

Pacov

Ako ste u potrazi za poslom, treba da naučite nešto novo ili jednostavno da želite da proširite svoje vidike, naći će se spasilac koji će to da vam i pruži. Ako naiđete na probleme u karijeri, ljudi oko vas biće spremni da vam pomoći. Ako tražite unapređenje na poslu, saradnici će vam dati svoju podršku. Imate mogućnost da povećate svoj finansijski status, a kako je za znak Pacova u znaku Majmuna vezana kuća i dom, tako će i investicije u građevinu doneti priliku za zaradu. Ovo je savršena godina za ljubav. Za muškarce se preporučuje da uđu u vezu sa starijom osobom.
kineski godišnji horoskop za 2016
kineski godišnji horoskop za 2016

Vo

Vreme je da se brige ostave po strani i da se prihvate izazovi koje donosi karijera. Ljudima će biti potrebno vaše znanje i pomoć u poslovima koje obavljaju. Ovo stvara savršeno mesto da pokažete sve svoje talente. Novac ćete da zaradite svojim znanjem i radom. Rođeni u godini Vola ići će na razna druženja i upoznaće nove ljude.

Tigar

Naći ćete se pred zidom u vašoj karijeri, a biće potrebni vaše znanje i iskustvo da rešite probleme. Ako nemate odgovor, moraćete da pitate drugog za pomoć. U slučaju da vam se ponudi posao, odbijte ga jer nije najbolje vreme za promene. Novca neće biti puno ove godine, tako da se pazite nepotrebnog ulaganja. Iako ćete nevoljno ići na društvena događanja, upišite kurs nečega i proširite svoj krug prijatelja…  

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.