Kome ovakav planetarni raspored potpuno odgovara, a koji znaci će od toga imati najmanje koristi?

Dve brze planete, Merkur i Venera,  sada prolaze kroz Vodoliju, odnosno Strelca.  Uz ovakav položaj Merkura i Venere, naslućuje se vrlo živahan i dinamičan početak godine. Ovaj planetarni raspored najviše odgovara  vazdušnim i vatrenim znakovima, a ponajviše Ovnu, Strelcu, Vagi i Vodoliji. Najmanje će koristi imati Bikovi i Škorpije, ali njih izvlače srećni položaji Sunca i Jupitera.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Merkur boravi u Vodoliji vrlo kratko, od 1. do 8. januara. Pod njegovim uticajem bićete gladni znanja i otvoreni za nove i originalne ideje. Razmišljaćete izvan uobičajenih okvira, komuniciraćete spontanije i otvorenije pa ćete bar privremeno prigrliti neke napredne stavove. Na pamet će vam padati dobre i nesvakidašnje ideje.

Kad ti muškarac kaže "VOLIM TE" - Ni za živu glavu nemoj ovo da radiš!

Venera se nalazi u Strelcu od 30. decembra do 23. januara. Ljubavne će energije izgubiti ponešto na drami i intenzitetu pa će postati površnije i lakomislenije. Lakše ćete se odlučivati na udvaranje i lakše se prebacivati s jedne na drugu simpatiju ako zapne s onom prvom. Neće biti retkost ni pokušaj zavođenja dve ili više osoba.

ljubav

U romantičnim odnosima bićete iskreniji i drskiji, ali manje osvetoljubivi na dugi rok. Povećava se verovatnost romantičnog odnosa sa strancem ili stanovnikom udaljene oblasti. Iz toga se ne mora razviti ništa ozbiljno, ali će vam biti zabavno i uzbudljivo dok traje.

tportal.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.