Sa Novim godinama je slično kao sa prvim u mesecu – obećate sebi da ćete pod obavezno da okrenete novi list a retko kad se, nažalost, toga stvarno i pridržavate

Ostalo je još svega nekoliko sati pre nego se sa 2015. godinom zauvek oprostimo. Zato je krajnje vreme da donesete odluku šta ćete poželeti da promenite u svom životu u godini pred nama, a zvezde su tu da vam olakšaju.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

OVAN

Pokušajte da budete smireniji, možda je baš u meditaciji spas – Aktivni i energični, vi ste skoro uvek u petoj brzini. Ipak, probajte da malo usporite tempo, da se pritajite i pronađete unutrašnji mir jer ako nastavite u istom ritmu, kad – tad ćete osetiti posledice.

HOROSKOP ZA JANUAR 2016. PO CIGANSKIM KARTAMA: Lav cveta od ljubavi, Vage dobijaju velike pare a Vodolija mora da se čuva od lopova

BIK

Budite spontani i pokušajte da uradite nešto bitno za vaš život -Vi niste veliki ljubitelj promena, ali možda je ta ustaljena rutina upravo ono što vas ponekad sputava i guši. Budite odvažni i probajte da napravite neki zaokret, promena će vam sigurno prijati.

BLIZANCI

Počnite da pišete devnik – Koliko god vam se ova ideja na prvi pogled činila suludom, jednog dana ćete biti zahvalni sebi što ste ipak pretočili mnogobrojne misli na papir. Vi volite da budete u društvu i vrlo ste komunikativni, ali nećete baš uvek imati kome da se obratite, zato svoja razmišljanja i opažanja na ovaj naćin sačuvajte od zaborava.

Kad ti muškarac kaže "VOLIM TE" - Ni za živu glavu nemoj ovo da radiš!

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.