ASTRO

Tranziti u 2019. godini po mesecima: April je rezervisan za ljubavnu karmu, oktobar nudi duple standarde, jul prilično komplikovan

Septembar nam se već ističe kao mesec u sklopu kog moramo jako naporno i direktno da delujemo. Predlaže se da intuiciju ne koristimo kao mehanizam pogona na delovanje. Meditirajte o onome što osećate, pa se nakon meditiranja uskladite sa tim. Neke stvari koje su vas kočile ćete u ovom mesecu povesti sa mrtve tačke dalje, a neke koje smatrate da treba da okončate ćete ovog meseca završiti.

Oktobar mesec nam nudi dosta nekih duplih standarda. Prema ovom mesecu, postoji problematika da ćemo osećati i duboko u sebi biti sigurni u nešto, a da će nam se predstavljati nešto sasvim drugačije. Naša intriga i osećaj nezadovoljstva zbog nepravde će nas terati da odmah djelujemo, ali to nije mudro. Budite strpljivi!

Novembar nam daje više prostora u kom će potreba za disciplinom i programiranim delovanjem biti manja. Optimizam i samopouzdanje će se dodatno graditi. Problem sa “duplim standardima” iz prošlog meseca će biti aktuelan, ali će dobiti drugo mesto. Nemojte činiti grešku da radi ispada iz prioriteta, napadnete opet na to da se stvari ubrzano reše. Budite spontani i idite polako. Sve će se samo na kraju posložiti.

Decembar mesec nosi rešenje situacije iz prošla dva meseca koja je vezana bila za dvostruke standarde. Ovog meseca će se dosta toga otkriti na jedan relativno povoljan način. Ostaje standardna životna situacija, pri kojoj kad se sve sazna, odgovorni neće biti sankcionisani, ali postoji aspekt koji će kroz suđene stvari prirediti svima ono što zaslužuju.

Januar naredne, 2020. godine pokazuje da ćemo jako dobro uneti praksu u usklađivanje discipline sa onim što dogovorimo. Ovo je jako bitno kako bi određene poslovne stvari ostvarili. Ljubavna i finansijska situacija neće biti dobra, ali postojaće planovi koji će nam omogućiti da stvari budu usmerene onako kako je korisno za sve.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.