Dnevni horoskop za 14. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 14. decembar 2020.

Dnevni horoskop za 10. februar 2019. Merkur je u Ribama. Intuicija, mašta, kreativnost, nadahnuće, to je taj Merkur…

Zavirite danas u sebe, sanjarite, malo fantaziranja danas će vam prijati. Ono što će vam danas takođe prijate jeste da vas svi ostave na miru. Izolovaćete se od buke i ljudi ali samo da biste uživali, ne da biste tugovali za nečim.

Merkurom vlada Neptun i Jupiter, prvi je zadužen za nadahnuće, kao i za intuiciju. Neptun je vladar Riba. Iako sve deluje lepo i zavoljivo, ipak budite na oprezu. Neke stvari mogu da deluju kao iluzija, piše današnji dnevni horoskop.‬

Ovan

POSAO

Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama.

LJUBAV

Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop za 10. februar 2019.
Dnevni horoskop za 10. februar 2019.

Bik

POSAO

Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.

LJUBAV

Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Blizanci

POSAO

Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš nacin rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.