Numerološki godišnji horoskop 2020
Numerološki godišnji horoskop 2020019.

Ovogodišnja situacija na nebu je mnogo bolja nego prošle godine. Na dosta mirnije i harmoničnije načine ćemo biti spremni i u mogućnosti da ostvarujemo svoje ciljeve. Prema svemu sudeći, mesec u kom ćemo imati najmanje potencijala za ostvarivanje ciljeva koje zamišljamo je jul. Jun će nam predskazati na šta treba obratiti pažnju u julu mesecu kako bi situacija bila povoljnija. Najpovoljniji mesec će biti avgust, kada većini sledi ostvarenje nekih finansijskih ciljeva na koji su bili fokusirani.

Februar mesec nudi dosta intuitivne komunikacije koja je u stanju da da tajna uputstva za ostvarenje nekih dogovora koji su potrebni kako bi se prilagodili nekim, nama bitnim osobama. Jako je bitno razmisliti o tome da li uopšte treba da se prilagodimo. Najbolji “indikator” nam je naša intuicija. Ukoliko nam ona govori da treba, onda je to istina, piše AnaDominik Rodić za Astro portal.

Mart je jako povoljan za osetljive, kreativne i intuitivnije ljude. Moramo da pazimo da u toku ovog meseca Merkur počinje da se kreće retrogradno, pa će neki odgovori koje nastojimo da dobijemo malo kasniti ili će se iskomplikovati. Predlaže se da kroz ovaj mesec polako idemo i polako ostvarimo ono što nam je potrebno.

April će biti optimističan mesec u kom bismo mogli samoinicijativnim delovanjem mnogo toga postići. Ovaj mesec može dosta biti povoljan za stvari u kojima su žene uspešne. Za svakoga od nas, ovaj mesec će nositi po neku situaciju suđenu za naš ljubavni život. Ovo je vezano za karmu, za ono što smo dobili delujući u ovom životu u pozitivnom kontekstu, ili nam se vraća zasluženo dobro delo iz prošlog života.

Maj će prema svemu biti mesec u koji ćemo morati da uložimo mnogo truda kako bismo postigli ono što smo zamislili. Ovog meseca nam generalno može faliti optimizma i samopouzdanja, ali se to lako može nadoknaditi ukoliko budemo sledili intuiciju, ali samo u momentima kada naša osećanja ne budu negativna.

Jun mesec ne stoji dobro sa dogovorima i komunikacijom, a to će takođe imati negativan uticaj na disciplinu. Ovog meseca treba izbegavati postavljanje dominacije i delovanje u dominantnom smeru. Budite pasivniji, te koristite iskustva i sposobnosti koje imate iz prošlosti. Baš sada vam takva iskustva mnogo mogu biti korisna.

Tranziti u 2019. godini po mesecima: April je rezervisan za ljubavnu karmu, oktobar nudi duple standarde, jul prilično komplikovan

Jul je poprilično komplikovan mesec u kom i Merkur ulazi u retrogradni hod. Postoji opozicija Plutona na Sunce, pa na taj način svi možemo biti suočeni sa činjenicama koje će nas usmeravati da okončamo i prekinemo određene situacije za koje mislimo da nas sputavaju. Kako god, odluke koje budete donosili nemojte donositi ukoliko ste ogorčeni ili ljuti. I dalje ostaje otvoreno delovanje prema iskustvima i znanjima iz prošlosti. Nije vreme za delovanje prema novim veštinama i znanjima.

Avgust nudi poboljšanje samopouzdanja i optimizma. Logičke i komunikacijske prilike će krenuti na dosta bolje i perspektivnije nivoe. Ego većine u našoj okolini može biti dosta zdraviji u odnosu na prošli period, te stoga iskoristite što pozitivnije ovaj period. Ovog meseca bi se moglo isplatiti sve ono u šta smo ulagali našu aktivnost u julu i junu….nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.