Mars se približava Uranu u Ovnu: Rođeni na prelazu Ovna i Bika, Raka i Lava, Vage i Škorpije i Jarca i Vodolije posebno treba da budu na oprezu

Mars se približava Uranu u znaku Ovna koji se upravo sprema da okonča višegodišnji tranzit tim znakom. Kao da nam poručuje – u prošlosti je bilo mnogo iznenađenja, turbulencija, kriza i prekida, a sada je vreme da podvučete crtu i shvatite šta vam je to donelo i čemu vas je naučilo.

Nalazi se na poslednjem stepenu Ovna i kao da požuruje stvari pre nego što uđe u prostore opreznog Bika. Kao da nema prostora za strpljenje i podnošenje – sad ili nikad! Vreme je da se krene i to odmah!

Imat ćemo onaj AHA moment, uvid, shvatanje, dobićemo jasnoću koja nam nedostaje, a možda ćemo i doneti neke konačne odluke o temama s kojima nismo bili načisto, a koje se direktno odražavaju na našu (ne)stabilnost, piše astrolog Julijana Oremović.

Pre nego što pređe u znak Bika 6. marta, susrešće se sa Marsom. Taj aspekt već sad možemo osetiti, a egzaktan će biti 13. i 14. februara, dosta snažno potenciran i oko 10. februara kada bi lavina mogla da se pokrene.

Mars i Uran mogu stvoriti dosta ekstatičnu i nepredvidivu atmosferu. Nešto neočekivano se događa, nešto na šta se ne može uticati, a još teže kontrolisati.

Reč je o energiji revolucije, buntovništva, razdražljivosti, originalnosti, naglosti i nepromišljenosti. Srljamo, iako ne znamo kuda idemo. Pokušavamo nešto da dobijemo na silu. Budući da je ovaj aspekt donekle pod uticajem Plutona, dobro je biti oprezniji u konfliktnim i rizičnim situacijama. Nasilje nije rešenje.

Sledimo instinkte, strast, delujemo hrabro i odvažno, inspirisani smo da krenemo u nešto novo. Ipak kažem, dobro je biti promišljen. Treba paziti da ne učinimo nešto čime ćemo samima sebi naštetiti.

Neki problemi se mogu zakuvati, a ljutnja eskalirati.

Neko ili nešto nas može šokirati.

Željni avantura i flerta mogu doći na svoje.

Željni iskoraka u nešto novo i posve drukčije, na pravom su mestu.

Oni koji odluče da nešto prekinu ili ostave iza sebe, učiniće to bez mnogo razmišljanja.

Može doći i do kvarova nekih uređaja.

Kršimo pravila i dogovore.

Ovaj aspekt uručuje nam pozivnicu za slobodu. Delovati prema svom nahođenju, a da pritom ne ugrožavamo druge.

Rođeni na prelazu između Ovna i Bika, Raka i Lava, Vage i Škorpije i Jarca i Vodolije mogu prilično osetiti ovaj aspekt.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.