Dnevni horoskop za 24. novembar 2019.
Dnevni horoskop za 24. novembar 2019.

Dnevni horoskop za 9. februar 2019. Merkur u sekstilu sa Uranom aktuelan je ove subote, i eto nam sjajnog početka vikenda. Stižu neke dobre vesti, biće i plodonosnih razgovora.

Komunikacija će biti oštra, precizna i direktna, vaše misli britke i originalne, ideje će saletati jedna drugu, a vi ćete se u tom naletu inspiracije savršeno snalaziti… Oduševićete sagovornika, i biti okruženi odličnom ekipom! ‬

‪Fantastičan dan je tu, vaše je samo da mu se prepustite i date šansu sekstulu da vas vodi u pravom smeru, piše današnji dnevni horoskop.‬

Ovan

POSAO

Nečije reči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku. Usmerite svoju pažnju i energiju na resavanje nekih korisnih ciljeva.

LJUBAV

Umesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumevanje.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop za 9. februar 2019.
Dnevni horoskop za 9. februar 2019.

Bik

POSAO

Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zato, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promene u vašu korist.

LJUBAV

Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

Blizanci

POSAO

Neko odobrava vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite nove uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.