ASTRO

Merkur u Jarcu do kraja januara 2018: Ribe, Jarčeve, Škorpije, Device i Bikove čeka fantastičan period

Merkur u Jarcu do kraja januara 2018 – planeta komunikacije i umnih procesa prolazi Jarcem od 11. do 31. januara.

Tokom ovog tranzita većina će biti objektivnija, praktičnija i skeptičnija. Zanesenjaci i boemi privremeno će postati organizovaniji i trezveniji. Oni koji su inače savesni i profesionalni mogli bi da postignu naveće uspehe.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JANUAR 2018: Novi početak za Ovna, Rak ima velike šanse da dobro zaradi, Strelcu prelomni trenuci u vezi

Merkur u Jarcu pomaže u određivanju ciljeva, prikupljanju sredstava, razradi strategije i pravljenju prvih koraka prema ostvarenju. Projekti koji zahtevaju dobru pripremu i čvrste temelje imaće najbolje izglede za ostvarenje.

Merkur u Jarcu do kraja januara 2018.

Budući da je Jarac vrlo ozbiljan i oprezan znak, Merkurove energije su u ovom period krajnje realistične. Nećete ni moći ni hteti da se zavaravate. Ako budete suočeni s nepovoljnim okolnostima, prihvatićete ih takve kakve jesu i delovati u skladu s time. Odbijaćete lažni optimizam i prezirati lakomislenost.

MLAD MESEC U JARCU 17. JANUARA 2018: Na svaki horoskopski znak će uticati različito, saznajte i kako

Neće vas privlačiti opširni razgovori ili prepiske s puno digresija. Držaćete se teme i isto zahtevati od sagovornika. Ako neko pokuša da skrene komunikaciju s bitnog, bilo namerno ili spontano, brzo ćete reagovati i vratiti se na ispravan put.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Ovaj planetarni uticaj je povoljan za Jarce, Bikove, Device, Škorpije i Ribe, koji će imati jasne zamisli i delotvoran stil komunikacije. Ovnovi, Rakovi i Vage biće pomalo neprecizni i nervozni, a prilikom ophođenja povremeno će im se omaknuti neprikladan izraz pise tportal.hr.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.