Dnevni horoskop za 10. januar 2019.
Dnevni horoskop za 10. januar 2019.

Merkur u Jarcu do kraja januara 2018 – planeta komunikacije i umnih procesa prolazi Jarcem od 11. do 31. januara.

Tokom ovog tranzita većina će biti objektivnija, praktičnija i skeptičnija. Zanesenjaci i boemi privremeno će postati organizovaniji i trezveniji. Oni koji su inače savesni i profesionalni mogli bi da postignu naveće uspehe.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JANUAR 2018: Novi početak za Ovna, Rak ima velike šanse da dobro zaradi, Strelcu prelomni trenuci u vezi

Merkur u Jarcu pomaže u određivanju ciljeva, prikupljanju sredstava, razradi strategije i pravljenju prvih koraka prema ostvarenju. Projekti koji zahtevaju dobru pripremu i čvrste temelje imaće najbolje izglede za ostvarenje.

Merkur u Jarcu do kraja januara 2018.

Budući da je Jarac vrlo ozbiljan i oprezan znak, Merkurove energije su u ovom period krajnje realistične. Nećete ni moći ni hteti da se zavaravate. Ako budete suočeni s nepovoljnim okolnostima, prihvatićete ih takve kakve jesu i delovati u skladu s time. Odbijaćete lažni optimizam i prezirati lakomislenost.

MLAD MESEC U JARCU 17. JANUARA 2018: Na svaki horoskopski znak će uticati različito, saznajte i kako

Neće vas privlačiti opširni razgovori ili prepiske s puno digresija. Držaćete se teme i isto zahtevati od sagovornika. Ako neko pokuša da skrene komunikaciju s bitnog, bilo namerno ili spontano, brzo ćete reagovati i vratiti se na ispravan put.

Ovaj planetarni uticaj je povoljan za Jarce, Bikove, Device, Škorpije i Ribe, koji će imati jasne zamisli i delotvoran stil komunikacije. Ovnovi, Rakovi i Vage biće pomalo neprecizni i nervozni, a prilikom ophođenja povremeno će im se omaknuti neprikladan izraz pise tportal.hr.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.