Home Horoskop MLAD MESEC U JARCU 17. JANUARA 2018: Na svaki horoskopski znak će...

MLAD MESEC U JARCU 17. JANUARA 2018: Na svaki horoskopski znak će uticati različito, saznajte i kako

57
0
Mlad Mesec u Jarcu 17. januara 2018

Mlad Mesec u rezervisanom, uzdržanom i skeptičnom Jarcu 17. januara 2018. godine !!!

Povoljnost ovog Mladog Meseca je što mnogi mogu da iskoriste i pokrenu svoje materijalne vizije, prekontrolišu ili provere svoje račune… Pojedine osobe mogu biti naklonjene duhovnim vrednostima. Izražen je smisao za enterijer. Ako vam je dosadio nameštaj možete ga sada zameniti novim ili prosto promeniti raspored, piše astrolog Željka Knežević. Kako će Mesec biti u dodiru sa Saturnom onda možete imati neka ograničenja koja vas mogu voditi u dugoročnu štednju i rast materijalnog. Mlad Mesec se događa u poslednjoj dekadi Jarca i biće disonantan sa Uranom iz Ovna što traži promenu. Kako je Uran iznenađujući onda i te promene mogu biti neočekivane. Gde će biti promene to zavisi od vaše lične natalne karte i u kojim poljima se vama dešavaju tranziti. Mesec u Jarcu se manifestuje kroz ambiciju, teži da postane moćan, zna da bude stidljiv, nesiguran u svoje vrednosti, preosetljiv iz stvarnih ili izmišljenih razloga. Ljudima je bitno da uspeju, postignu položaj, materijalnu sigurnost, obezbede porodicu… Kada jednom postignu uspeh i veće društvene pozicije postaju sebični u stečenim pravima. Negativno aspektovan Mesec u Jarcu je proračunat. Želi da stekne moć po svaku cenu bez i malo osećanja i poštovanja prema drugima. Šta vi možete očekivati uoči prvog Mladog Meseca u Novoj Godini?
Mlad Mesec u Jarcu 17. januara 2018

OVAN

Kod vas se može dešavati da težite odgovornostima, porodičnim dešavanjima i da organizujete neki životni tok koji je bio na neki način zapostavljen ili blokiran. Sada je pravo vreme da pokušate da razrešite tu situaciju. Neke stvari mogu biti i bolne za vas jer je umešan Uran pa se ne preporučuje nikakva ishitrenost i brzopletost. Nemojte nametati svoja pravila ni pogled na život jer svako gleda svojim očima.

BIK

Povoljnost planeta vas sada podiže na liderski položaj a podrška ljudi oko vas gura vas pravo u planiranje i upravljanje u poslovnim grupama. Vi imate sada snage i volje da sve promenite i proširite uz blagoslov Jupitera. Kod pojedinih Bikova može doći do nekih prepreka jer je Mars iz polja partnera trenutno nepovoljan. Već od 26. januara on se sklanja sa vašeg puta. Čuvajte se gripa ili neke prehlade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.