dnevni horoskop za 8. mart 2018.
Dnevni horoskop za 22. decembar 2018

Dnevni horoskop za 17. januar 2018. Danas je sreda i mlad Mesec je u Jarcu , Mesec i Sunce su inače u Jarcu, vreme je za neke nove stvari, nove ciljeve, popravku postojećeg stanja, sami morate uvideti gde je potrebno krenuti iznova, a gde treba tek prišrafiti.

Mlad Mesec je konjukcija Sunca i Meseca u Jarcu u veoma ambicioznom raspoloženju, jakom upornošću dolazi do cilja. Ovo je početak jednog novog ciklusa, a tu na scenu stupa savršena za to energija Jarca koja će vam pomoći da taj početak bude pravilno usmeren ka uspehu, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ovan

POSAO

Važno je da imate poslovni cilj, ali jos važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču Vašu nesigurnost.

LJUBAV

Očekujete više od onoga što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

Dnevni horoskop za 17. januar 2018

 

Bik

POSAO

U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju.

LJUBAV

Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Jasno Vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja.

LJUBAV

Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da Vas iznenadi. Na sreću nema razloga da brinete.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.