Horoskop

MLAD MESEC U JARCU 17. JANUARA 2018: Na svaki horoskopski znak će uticati različito, saznajte i kako

BLIZANAC

Mnoge planete su okupljene u Jarcu što vam ukazuje da ponovo preispitate neke svoje ciljeve iz prošlosti pa da ih pokrenete uz Mlad Mesec.

Mogući su susreti sa nekim novim ili da istražite i pokrenete svoju intimu sa aktuelnim partnerom. Naglašena je vitalnost, ženstvenost pa možete sa vašim šarmom i zabavom privući nekoga koga volite.

Pojedini Blizanci treba da paze na svoje finansije dok pojedinci moraju nekako da vrate neki dug.

Rođeni sredinom juna će biti izuzetno osetljivi na energiju ovog Mladog Meseca.

RAK

Ovo je period kada težite porodičnim poslovima uz neki pesimizam, odgovornost, ambicioznost. Obratite pažnju da usled svoje velike poslovnosti ne povredite i nanesete nekom štetu.

Sve što je bilo zapušteno ili na neki način poremećeno sada treba pokrenuti, pravilno usmeriti.

Kako je Mesec disonantan sa Uranom šta god da vam bude u ponudi vama će biti želja da se pobunite što je vaša česta osobina.

LAV

Sada je pravo vreme da organizujete posao ali da pazite da ne bude na štetu drugih. Pojedini Lavovi baš sada će pokrenuti neke poslove i preispitate neke predhodno planirane iz prošlosti.

Mlad Mesec u Jarcu 17. januara 2018

Mesec će biti disonantan sa Uranom što kod vas može izazvati neke probleme kada je zdravlje u pitanju ili nešto iznenadno što je vezano za Jarca i poslovnu sferu.

DEVICA

Velika mogućnost i uspeh. Kod vas je u pomoć pristiže Jupiter u svim grupama gde možete zauzeti lidersku sposobnost. Svi vas prate i poštuju dok se vaši planovi ostvaruju i šire uz blagoslov Jupitera.

Disonantnost Meseca sa Uranom vama može još uvek da smeta po pitanju nekog nasledstva ili u prodaji, kupovini.

VAGA

Vi sada možete da uživate i vidite jasno šta je dobro a šta loše za vas. Zadovoljstvo će vam pričinjavati što možete pomoći drugima.

Uticaj Meseca i Urana na vas još je dosta izražen što stvara napetost između vas i voljene osobe. Mnogo lakše će vama biti kada Uran sredinom maja napusti Ovna jer je već sedam godina u vašem polju partnera.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.