Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 18. januar 2018: Blizanci ne mogu da ostvare ono što su naumili, Strelac nervozan, Ribe ostavljaju dobar utisak na okolinu

Dnevni horoskop za 18. januar 2018: Venera u Vodoliji voli partnerstvo, dobre kvalitetne i duboke veze među prijateljima, prijateljstvo provlači kroz ljubavne odnose, voli sve što je nekonvencionalno, netipčno, drugačije…

Drugim rečima što drugačije i neobičnije to bolje, a pritom naginje ka lakoći ljubavi, neobaveznom, trenutnom porivu, drama i suze nisu njen izbor (druge energije su za dramu), ona je za eksperimente, traži neumorno ljude koji su joj sušta suprotnost, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ali sve ovo može da se ne dopadne onima koji se u rečenom nimalo ne nalaze, koji su za dugotrajnost, vernost, sklad. Možda bi bilo dobro da vi koji tako osećate i želite, ovaj period posmatrate kao test, kao svojevrsno iskušenje! Kao poziv na razbijanje monotonije u vašim životima na poljima gde je ima. Da pokušate da osvežite svoj odnos s partnerom tako što ćete naći novu inspiraciju za vas.

Za one koji su sami, koji nisu u vezi ovo bi mogao da bude period kada bi mogli da isprobaju nešto novo i možda netipično za njih, da dozvole sebi eksperimentisanje sa potpuno drugačijim ljudima od sebe…

Uzbudljiv dan pred vama, nastojte da kvalitetno iskoristite energiju Venere u Vodoliji.

Ovan

POSAO

Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku.

LJUBAV

Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju.

ZDRAVLJE

Moguća je glavobolja.

Dnevni horoskop za 18. januar 2018

Bik

POSAO

U susretu sa saradnicima, nije na odmet da zatražite nečiju zaštitu i dobar savet. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Nema potrebe da ubrzavate neke poslovne situacije.

LJUBAV

Neko pobuđuje Vaše emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Novi događaji Vas asociraju na prijatne uspomene.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Blizanci

POSAO

Ne možete da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos i komunikaciju sa određenim saradnicima. Nema razloga za razmetljivost, postoje problemi koji se ne rešavaju u prvom pokušaju.

LJUBAV

Partner uporno i bez objašnjenja ignoriše Vaše ideje. Bez obzira na svoju taktiku, ne možete da ostvarite ono sto ste naumili.

ZDRAVLJE

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Mogući su problemi sa sinusima.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.