MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP: evo šta Vašem srcu donosi Dan zaljubljenih 2018. godine
MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP:

Dnevni horoskop za 19. januar 2018: Danas je petak i vreme da se presaberemo i predahnemo nakon prilično intenzivnih događaja od prethodne nedelje.

Pred nama je i vikend pa bi danas valjalo isplanirati naredne dane a svakako savetujemo da ne ostavljate nedovršene poslove za narednu nedelju, jer preti ozbiljno nagomilavanje koje će prouzrokovati ozbiljnu paniku u vašim glavama. Zato današnji dan neka bude dan za sređivanje, pravljenje rasporeda, svakako i za odmor.

Bez posebnih aspekata današnji dan proticaće mirno i bez problema. Uživajte u njemu,, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Ovan

POSAO

Nečije reči produbljuju Vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima.

LJUBAV

Primećujete kako Vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Dnevni horoskop za 19. januar 2018

Bik

POSAO

Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate.

LJUBAV

Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor.

LJUBAV

Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate.

ZDRAVLJE

Uzimajte više vode.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.