Dnevni horoskop za 15. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 15. decembar 2020.

Venera u Vodoliji od 18. januara do 10. februara 2018: Venera je 18. januara ušla u zanimljiv znak Vodolije. Vladar Vodolije je planeta Uran, jedan vrlo društven, uzbudljiv i ekscentričan genijalac koji gde god da se pojavi dođe kao uragan, pomete sve pred sobom pa vas ostavi u totalnom šoku, da pritom ne znate šta vam se to upravo dogodilo.

Kada se planeta Venera nađe u ovom znaku znači da dolazi period gde je fokus sa pređašnjeg hladnog, povučenog i ćutljivog Jarca najednom prebačen na blještavilo, vesele društvene događaje, ekscentrične ljude, adrenalinske zabave i ljubavi preko društvenih mreža. Najednom sve pršti od neobične energije, piše Astro portal.

Osobe u vezama želeće u ovom periodu puno više slobode kako bi mogle da se zabavljaju sa svojim društvom. Ovo će za neke možda značiti nagli prekid veze, pogotovo ako vam Uran pravi neki značajniji aspekt, u vašoj natalnoj karti, na poslednjim stepenima Ovna.

Samci će pak potražiti neku osobu koja bi mogla da im okrene život naopačke. Nekoga ko je možda dosta različit od ljudi koje vas inače privlače, inače vam se baš sada čini da je idealna prilika za započinjanje nečeg sasvim drugačijeg. Želja za buntovništvom je sada velika, pa pripazite da se sami ne upletete u nešto što će vam kasnije zadavati glavobolje.

Venera u Vodoliji od 18. januara do 10. februara 2018

Venera u Vodoliji je vrlo društvena, ona postoji da bi se davala drugima. Sada ćete želeti da učinite svet boljim mestom, pa ćete razmišljati o nekoj donaciji za neku humanitarnu organizaciju. Možda ćete i odlučiti da volontirate negde, a sve kako bi nesebično pridoneli društvu u kojem živite i pritom ga učinili lepšim i ugodnijim mestom, kako vama tako i drugima.

Ova Venera ne voli duboko vezivanje. Ona mora imati puno slobode kako bi mogla procvetati u svojoj punoj lepoti. Njoj treba divljenje, ali izdaleka, ali opet takvo da ona zna da ste uvek tu negde uz nju. Jer ona je veran prijatelj koji je uvek nesebično spreman da pomogne svima u nevolji, ali baš svima, i zato joj je teško da se fokusira samo na jednu stvar, samo na jednu osobu, kad ima još toliko puno onih kojima je potrebna pomoć.

Ovo je vreme kada će mnogi iz zabave potražiti pomoć astrologa ili sami istraživati šta im to sve astrologija pokazuje da ih čeka u narednoj godini.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.