Septembar

Ponedeljak, 7. 9., biće Mesečev dan, kada će Venera biti u Lavu, a Mesec će biti u Biku, a celokupna astrološka situacija biće delImično povoljna.
Delimično povoljna biće sreda, 9. 9., dan pod okriljem Merkura, Venera će tranzitirati u znaku Lava, Mesec će biti u Blizancima, a celokupna astrološka situacija će biti povoljna.

Delimično povoljan biće utorak, 22. 9., dan pod okriljem retrogradnog Marsa, kada će Venera biti u Lavu, Mesec će biti u Strelcu, faza rastućeg Meseca, a celokupna astrološka situacija će biti skladna i povoljna.

Delimično povoljna biće sreda, 23. 9., dan pod zaštitom Merkura, ali povoljno vreme trajaće tek do 20:30, Venera u znaku Lava, Mesec će biti u Strelcu, fazi uzlaznog Meseca, a celokupna astrološka situacija će biti skladna i povoljna.

Delimično povoljna biće nedelja, 27. 9., dan pod okriljem Sunca, kada će Venera biti u Lavu, Mesec će proći u Vodoliju, faza rastućeg Meseca.

Delimično povoljan biće 29. 9., utorak, dan pod okriljem retrogradnog Marsa, kada će Venera biti u Lavu, Mesec u Ribama, faza rastućeg Meseca i sveukupna astrološka situacija povoljna.

Delimično povoljna biće sreda, 30. 9., dan pod okriljem Merkura, ali će povoljno vreme trajati samo do 21:20 sati, Venera će biti u znaku Lava, Mesec će biti u Ribama, to će biti faza uzlaznog Meseca, a celokupna astrološka situacija biće skladna i povoljna.

Ako planirate da uskoro izgovorite sudbonosno ”da”: Povoljni dani za sklapanje braka u 2020. godini
Ako planirate da uskoro izgovorite sudbonosno ”da”: Povoljni dani za sklapanje braka u 2020. godini

Oktobar

Delimično povoljan biće četvrtak, 1. 10., dan pod okriljem Jupitera, ali će povoljno vreme trajati samo do 18.20 sati, Venera će biti u znaku Lava, Mesec će biti u znaku Ovna, uslediće faza rastućeg Meseca, a celokupna astrološka situacija biće delimično povoljna.

Novembar

Delimično povoljan biće četvrtak, 5. 11., dan pod okriljem Jupitera, kada će Venera biti u svom favorizovanom znaku Vage, Mesec će proći u favorizovanog Raka, a celokupna astrološka situacija biće delimično povoljna.

Delimično povoljan biće petak, 6. 11., dan pod okriljem Venere, kada će Venera biti u svom favorizovanom znaku Vage, Mesec u favoriziranom Raku, a celokupna astrološka situacija biće samo delimično povoljna.

Decembar

Nema povoljnih dana za sklapanje braka jer će to biti razdoblje pomračenja što može negativno uticati na sam brak.

Dunja Fućak/ceresa.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.