Januar

Delimično povoljan biće ponedeljak, 27. 1., dan pod okriljem meseca, kada će Venera i Mesec tranzitirati u Ribama, biće faza rastućeg Meseca, harmoničan i pogodan. Venera će biti u kontaktu s Neptunom i oblikovaće skladan aspekt sa Saturnom.

Delimično povoljan dan biće sreda, 29. 1., dan pod okriljem Merkura, ali povoljno vreme biće tek od 13:00. Venera je u Ribama, Mesec će biti u Ovnu.

Četvrtak, 30. 1., dan pod okriljem Jupitera, smatran planetom sreće, uspeha i razvoja, kada se Venera nalazi u Ribama, Mesec u Ovnu, Mesec u rastu, povoljni Mesečevi dani i delimično povoljan sveukupni astrološki uticaj ovog dana.

Februar

Delimično povoljna biće nedelja, 2. 2., dan pod okriljem Sunca, ali će povoljno vreme započeti u 10:10. Venera će biti u znaku Riba, Mesec će biti u Biku, faza je rastućeg Meseca, a celokupna astrološka pozadina biće skladna i povoljna.

Delimično  povoljan biće ponedeljak, 3. 2., dan pod okriljem Meseca, kada će Venera tranzitirati u Ribama, Mesec će biti u svom omiljenom Biku, faza rastućeg Meseca, a celokupna astrološka pozadina biće prilično povoljna.

Ako planirate da uskoro izgovorite sudbonosno ”da”: Povoljni dani za sklapanje braka u 2020. godini
Ako planirate da uskoro izgovorite sudbonosno ”da”: Povoljni dani za sklapanje braka u 2020. godini

Delimično povoljan biće utorak, 4. 2., dan pod okriljem Marsa, Venera u tranzitu u Ribama, Mesec u Blizancima, faza rastućeg Meseca, povoljna sveukupna astrološka pozadina.

Sreda, 6. 2., dan pod okriljem Merkura, Venera u tranzitu u Ribama, Mesec u svom favorizovanom Raku, faza rastućeg Meseca i prilično povoljna celokupna astrološka pozadina.

Mart

Nema dana povoljnih za brak. Merkur će se nalaziti u retro fazi, tako da će vreme biti nepovoljno za bilo koje važne odluke i sklapanje braka.

April

Delimično povoljan biće 17. 4., petak, dan pod okriljem Venere, ali će povoljno vreme biti tek do 16:30. Na ovaj će dan Venera tranzitirati u Blizancima, Mesec će biti u Vodoliji, to će biti faza već padajućeg Meseca, a celokupna astrološka situacija biće delimično povoljna.

Delimično povoljna biće subota, 18. 4., dan pod okriljem Saturna, kada će Venera tranzitirati u Blizancima, Mesecu u Ribama, to će biti faza već padajućeg Meseca, a celokupna situacija biće delimično povoljna.

Delimično povoljna biće nedelja, 19. 4., dan pod okriljem Sunca, kada će Venera tranzitirati u Blizancima, Mesec će biti u Ribama, to će biti faza već padajućeg Meseca, a celokupna astrološka situacija biće povoljna.

Delimično povoljan biće utorak, 21. 4., dan pod okriljem Marsa, ovog dana Venera će prolaziti znakom Blizanaca, Mesec će biti u Ovnu, to će biti faza već padajućeg Meseca, a celokupna astrološka situacija biće povoljna.

Delimično povoljan biće ponedeljak, 27. 4., dan pod okriljem Meseca, ovaj dan će Venera i Mesec biti u znaku Blizanca, biće to faza rastućeg Meseca, povoljan Mesečev dan, a celokupna astrološka situacija biće samo delimično povoljna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.