Maj

Subota 2. 5., biće dan pod okriljem Saturna, Venera će biti u Blizancima, Mesec će tranzitirati u Devici, biće faza rastućeg Meseca, povoljan Mesečev dan, celokupna astrološka situacija biće delimično povoljna.

Biće to dobra nedelja, 3. 5., dan pod okriljem Sunca, Venera u tranzitu u Blizancima, Mesec u Devici, ovo će biti faza rastućeg Meseca, povoljan Mesečev dan, celokupna astrološka situacija biće prilično povoljna.

Delimično  povoljan biće ponedeljak, 4. 5., dan pod okriljem Meseca, ali će povoljno vreme započeti tek u 11:10 sati., kad će Venera biti u Blizancima, Mesec će biti u Vagi, faza rastućeg Meseca, celokupna astrološka situacija biće prilično povoljna.

Delimično povoljan biće 5. 5., utorak, dan pod okriljem Marsa, Venera u tranzitu u Blizancima, Mesec u Vagi, faza rastućeg Meseca, do 19:10., a celokupna astrološka situacija biće pogodna.

Petak, 8. 5., dan pod okriljem Venere, Venera u tranzitu u Blizancima, Mesec u Strelcu, celokupna astrološka situacija biće prilično povoljna.

Delimično povoljno biće u subotu, 9. 5., Saturnov dan, Venera će biti u Blizancima, Mesec će biti u Strelcu, ali Mesec će imati napete aspekte s Venerom i Neptunom, čineći celokupnu astrološku situaciju nešto manje povoljnom.

Jun

Nema povoljnih dana za sklapanje braka jer će to biti razdoblje pomračenja do 25. 6.. Venera će se nalaziti u retro fazi, a od 18. 6. i Merkur će biti retrogradan, tako da će vreme biti nepovoljno za početak bilo kakvih važnih poslova.

Ako planirate da uskoro izgovorite sudbonosno ”da”: Povoljni dani za sklapanje braka u 2020. godini
Ako planirate da uskoro izgovorite sudbonosno ”da”: Povoljni dani za sklapanje braka u 2020. godini

Jul

Petak 24. 7., dan pod okriljem Venere, Venera će tranzitirati u Blizancima, Mesec će biti u Devici, to će biti faza rastućeg Meseca, celokupna astrološka situacija biće prilično povoljna.

Zadovoljstva će biti u subotu, 25. 7., Saturn, Sunce će biti u tranzitu Blizancima, Mesec će biti u Vagi, ovo će biti faza uzlaznog Meseca, celokupna astrološka situacija biće prilično povoljna.

Nedelja, 26. 7., Sunčev dan, Venera u tranzitu u Blizancima, Mesec u Vagi, Mesečeva rastuća faza, sveukupna astrološka situacija biće povoljna.

Delimično povoljan biće četvrtak, 30. 7., dan pod okriljem Jupitera, Venera će tranzitirati u Blizancima, Mesec će biti u Strelcu, ovo će biti faza rastućeg Meseca, a celokupna astrološka situacija biće delimično povoljna.

Avgust

Sreda, 5. 8., dan pod okriljem Merkura, kada će Venera biti u Blizancima, Mesec u Ribama, a celokupna astrološka situacija dana biće delimično povoljna.

Četvrtak, 6. 8., dan pod okriljem Jupitera, kada će Venera biti u Blizancima, Mesec u Ribama, a celokupna astrološka situacija biće delimično povoljna.

Delimično povoljan biće ponedeljak, 10. 8., dan pod okriljem Meseca, kada će Venera biti u Raku, Mesec će biti u Biku, iako će celokupna astrološka situacija biti nešto manje povoljna.

Utorak, 11. 8., dan pod okriljem Marsa, kada će Venera biti u Raku, Mesec će biti u svom omiljenom Biku, iako će celokupna astrološka situacija biti nešto manje povoljna.

Delimično povoljan biće četvrtak, 13. 8., dan pod okriljem Jupitera, kada će Venera biti u Raku, Mesec će biti u Blizancima, a celokupna astrološka situacija biće delimično povoljna.

Delimično povoljna biće subota, 15. 8., dan pod okriljem Saturna, kada će Venera biti u Raku, a Mesec će biti u svom favorizovanom Raku, s nešto manje povoljnom fazom padajućeg Meseca i povoljnom ukupnom astrološkom situacijom.

Delimično povoljna biće nedelja, 16. 8., dan pod zaštitom Sunca, kada će Venera biti u Raku, a Mesec će biti u svom favorizovanom Raku, s nešto manje povoljnom fazom padajućeg Meseca i ukupnom astrološkom situacijom.

Četvrtak, 20. 8., dan pod okriljem Jupitera, kada će Venera biti u Raku, Mesec u Devici, faza rastućeg Meseca, delimično povoljan Mesečev dan i ukupna astrološka situacija.

Subota, 22. 8., biće dan Saturna, kada će Venera biti u Raku, Mesec će biti u Vagi, uslediće faza rastućeg Meseca, a celokupna astrološka situacija dana biće povoljna.

Nedelja, 30. 8., dan pod okriljem Sunca, kada će Venera biti u Raku, Mesec u Vodoliji, faza rastućeg Meseca.
Delimično povoljan biće ponedeljak, 31. 8., dan pod okriljem Meseca, kada će Venera biti u Raku, Mesec će biti u Vodoliji, faza rastućeg Meseca, a celokupna astrološka situacija će biti povoljna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.