Lav

Arogantni hvalisavci, nabeđene aristokrate i despoti u pokušaju. Večito glume veličinu i svima oko sebe daju nazovi pametne i mudre savete. Misle da je samo njihovo mišljenje ispravno i bitno i sa visine i oholo će gledati na one koji pokušavaju da im dokažu suprotno. Ubeđeni da su osobe od stila i ukusa, dok je prava istina da šljašte kao novogodišnje jelke i da okolinu boli mozak od njihovih modnih kombinacija. Užasno će vam zavideti ako imate nešto lepše i bolje od njih, i trudiće se da vas zbog toga spuste i unize. U krevetu misle samo i isključivo na svoje potrebe, pa Bože moj, dovoljno je što su tu i što postoje, vaše je da se angažujete i zadovoljite Kralja ili Kraljicu.

Horoskop mračne tajne
Horoskop i mračne tajne

Ukoliko niste reprezentativni partner, koga mogu da pokazuju i da se hvale vama, vrlo brzo ćete pasti u nemilost i biti odbačeni. Zar je moguće da bi neko poželeo da pobegne od ovih divnih persona? Ukoliko je takav slučaj, potrudite se da od Kralja ili Kraljice pravite Dvorsku budalu, dostojanstveno će se okrenuti od vas i otići da vladaju nekim drugim.

Devica

Hladni, lukavi, proračunati manipulatori koji će učiniti da mislite da ste im najvažnija osoba na svetu, a onda se okrenuti od vas, i izdati vas na najgori mogući način. I u glavi i u srcu imaju kompjuter, i stalno kalkulišu i mislima i emocijama. Ukoliko se ne uklapate u ono što im je cilj, držaće vas kraj sebe neko vreme dok vas ne iskoriste, a onda odbaciti i okrenuti se prilikama koje više obećavaju. Perfidni lažljivci i sitničari, zvocava zanovetala, kritičari svega što postoji, oni se ne svađaju i ne podižu ton, već vas cinizmom tuku tačno tamo gde vas boli, jer su vas, naravno, pre toga izanalizirali i proučili.

Opsednuti svojim zdravljem, večito vuku bar tuce raznoraznih lekića, što iz apoteke, što po receptu koji su pročitali u novinama. Prave se fini dok ne dođe do krevetskih akcija, a onda se pretvaraju u razbludnike koji poznaju sve moguće i nemoguće tehnike, za koje vi do tada niste ni čuli. Naravno, posle seksa se peru kao sumanuti, jer su radili nešto prljavo, pa im je sada potrebna dezinfekcija. Ako hoćete da ih oterate od sebe, tucite ih po njihovim kompleksima, jer su u suštini užasno nesigurni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.