Zabavni horoskop

HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija agresivna, ljubomorna i posesivna

Horoskop i mračne tajne: Kako je to divno kada o vašem znaku pričaju – te hrabar je, te zavodljiv je, te sposoban je, te snažne je volje i karaktera… i tako redom.

Lepe reči o znaku u kome smo rođeni prijaju, i te kako… Prosto se zapitam da li ste ikada razmislili ili uopšte hteli da čujete šta je to što ne valja, što je loše, kakvi smo kada smo u svom najgorem izdanju? Hajmo malo da zagrebemo onu našu finu površinu, pa da vidimo kakve zloće možemo da budemo… Oni koji se lako vređaju, neka ne čitaju dalje, a oni koji žele malo da se nasmeju, na svoj ili tuđ račun, neka uživaju u ovom tekstu…

Ovan

Pa naravno, on je prvi, on uvek mora da bude prvi u svemu. I nije ga briga što drugi kolutaju očima kada krene sa svojim pričama – ja pa ja, pa jedino ja i samo ja…sebe smatraju neustrašivima, a okolina ih uglavnom gleda kao osobe koje jure kao muva bez glave da bi dobili ono što hoće.

Horoskop mračne tajne

Horoskop i mračne tajne

Nametljivci bez imalo manira i uglađenosti, agresivci oštrog jezika koji planu za svaku sitnicu, ako im kažete „um caruje, snaga klade valja“ gledaće vas bez imalo razumevanja i kao da ste pali sa kruške, jer, Bože moj, naravno da je snaga i sila najvažnija i najbitnija na ovom svetu. Neosetljivi, sebični, alavi, jure za osobom koja im se dopada dok je ne smore najstrašnije i dok ne pristane da bude sa njima…..a onda se naravno brzo zasite i odlaze u nova osvajanja. Od njih ne vredi bežati, jer će vas juriti, niti se boriti sa njima, jer oni za borbu i dokazivanje žive, najbolja varijanta je ponašati se prema njima kao da ne postoje, oni to ne vole, nikako.

Bik

Naporni, naporni do zla boga, i ponoviću još jednom – naporni, uz to i tvrdoglavi i ubeđeni da su popili svu pamet ovog sveta, dok je prosto i jednostavno činjenica da su njihovi mentalni kapaciteti vrlo ograničeni, što im naravno ne smeta da se upuštaju u diskusije i samozadovoljno se smeškaju što su uspeli da potuku sagovornika, dok je mnogo verovatnije da je sagovornik odustao od rasprave kada je shvatio da pred sobom ima osobu koja je NAPORNA.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Opsednuti su materijalnim stvarima, guranjem novca u slamaricu, konzumiranjem ogromnih količina hrane i pića, i seksom, što ih čini jednim od najnevernijih horoskopskih znakova. Čak im ni tu nije bitan kvalitet, već samo kvantitet, pa ukoliko nije zadovoljan količinom koju dobija od strane partnera, čak i ova lenčuga je u stanju da se pokrene i potraži nešto sa strane. Ako hoćete da ih oterate od sebe, počnite da kuvate loše. Ili uklonite sve zalihe alkohola iz kuće i objavite da ste rešili da vrlo brzo krenete sa praktikovanjem celibata. Nestaće…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.