Home Zabavni horoskop HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija...

HOROSKOP I MRAČNE TAJNE: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija agresivna, ljubomorna i posesivna

13128
0
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.

Horoskop i mračne tajne: Kako je to divno kada o vašem znaku pričaju – te hrabar je, te zavodljiv je, te sposoban je, te snažne je volje i karaktera… i tako redom.

Lepe reči o znaku u kome smo rođeni prijaju, i te kako… Prosto se zapitam da li ste ikada razmislili ili uopšte hteli da čujete šta je to što ne valja, što je loše, kakvi smo kada smo u svom najgorem izdanju? Hajmo malo da zagrebemo onu našu finu površinu, pa da vidimo kakve zloće možemo da budemo… Oni koji se lako vređaju, neka ne čitaju dalje, a oni koji žele malo da se nasmeju, na svoj ili tuđ račun, neka uživaju u ovom tekstu…

Ovan

Pa naravno, on je prvi, on uvek mora da bude prvi u svemu. I nije ga briga što drugi kolutaju očima kada krene sa svojim pričama – ja pa ja, pa jedino ja i samo ja…sebe smatraju neustrašivima, a okolina ih uglavnom gleda kao osobe koje jure kao muva bez glave da bi dobili ono što hoće.
Horoskop mračne tajne
Horoskop i mračne tajne
Nametljivci bez imalo manira i uglađenosti, agresivci oštrog jezika koji planu za svaku sitnicu, ako im kažete „um caruje, snaga klade valja“ gledaće vas bez imalo razumevanja i kao da ste pali sa kruške, jer, Bože moj, naravno da je snaga i sila najvažnija i najbitnija na ovom svetu. Neosetljivi, sebični, alavi, jure za osobom koja im se dopada dok je ne smore najstrašnije i dok ne pristane da bude sa njima…..a onda se naravno brzo zasite i odlaze u nova osvajanja. Od njih ne vredi bežati, jer će vas juriti, niti se boriti sa njima, jer oni za borbu i dokazivanje žive, najbolja varijanta je ponašati se prema njima kao da ne postoje, oni to ne vole, nikako.

Bik

Naporni, naporni do zla boga, i ponoviću još jednom – naporni, uz to i tvrdoglavi i ubeđeni da su popili svu pamet ovog sveta, dok je prosto i jednostavno činjenica da su njihovi mentalni kapaciteti vrlo ograničeni, što im naravno ne smeta da se upuštaju u diskusije i samozadovoljno se smeškaju što su uspeli da potuku sagovornika, dok je mnogo verovatnije da je sagovornik odustao od rasprave kada je shvatio da pred sobom ima osobu koja je NAPORNA. Opsednuti su materijalnim stvarima, guranjem novca u slamaricu, konzumiranjem ogromnih količina hrane i pića, i seksom, što ih čini jednim od najnevernijih horoskopskih znakova. Čak im ni tu nije bitan kvalitet, već samo kvantitet, pa ukoliko nije zadovoljan količinom koju dobija od strane partnera, čak i ova lenčuga je u stanju da se pokrene i potraži nešto sa strane. Ako hoćete da ih oterate od sebe, počnite da kuvate loše. Ili uklonite sve zalihe alkohola iz kuće i objavite da ste rešili da vrlo brzo krenete sa praktikovanjem celibata. Nestaće…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.