Home Seksi horoskop Horoskop otkriva muškarce u krevetu: Bik nesiguran, Lav osećajan i strastven, Škorpija...

Horoskop otkriva muškarce u krevetu: Bik nesiguran, Lav osećajan i strastven, Škorpija ima prljavu maštu

2901
0

Horoskop otkriva muškarce u krevetu: Ovaj put vam donosimo zanimljive činjenice zodijaka koje se tiču muške populacije a vezane su za seks i perverzije.

 

OVAN

Ovan se smatra za kralja strasti i uzbudi se pri samoj pomisli na seks. Spreman je na sve, a nije izbirljiv ni po pitanju poza. Njemu ništa nije strano, što dvoje ljudi žele da urade. On vrlo često ne misli na svoju partnerku, nego zadovoljava svoje seksualne apetite. Vrlo je brz, žestok, izdržljiv i potentan – širokih seksualnih apetita.
IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

BIK

Poprilično nesiguran, bolje rečeno stidljiv, što ne znači da je loš ljubavnik. Njegovu stidljivost označava Mesec, koji je takođe pokazatelj njegove potencije. Trudi se da udovolji svim željama svoje partnerke. Njegova najveća prednost je što je izdržljiv. Sklon je određenoj vrsti seksualnog preterivanja – neumerenosti.

BLIZANAC

On je uvek u prolazu, s’ mesta na mesto, od osobe do osobe. Voli da vodi ljubav skoro svuda i dovoljno je rečit da se vrlo lako uvuče u krevet svake žene. Znatiželjan je i brz ljubavnik sa razvijenim seksualnim i erotskim fantazijama. Velika mana mu je što pre seksa voli da vodi duge razgovore. Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.