Jarac

Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama ‘pucati na visoko’.

Poput drugih pripadnika zemljanih znakova, najskloniji su finansijskom kriminalu, a najviše je uhvaćenih iz redova organizivanog kriminala upravo Jarčeva. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a ako ih otkriju – beže od zakona.

FBI HORSKOP: Psihološki profili horoskopskih znakova - Ovan naoružan do zuba, Rakovi su rastrojeni manijaci, Škorpije su psihopate!

Vodolija

Originalni i domišljati nisu neki veliki zločinci, po FBI-evoj statistici se nalaze tek na 11. mestu po broju uhvaćenih. Ipak, bave li se kriminalnim radnjama, najveće su šanse da će postati hakeri, ‘gurui’ ili voditelji sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati na moći. Na zločin ih često podstakne i želja za osvetom.

Ribe

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju uz zločine povezane sa dilovanjem, uzgajanjem ili švercovanjem droge. Mogu švercovati i životinje, ljude ili duvan, a njihovi su zločini uvek pomalo bizarni – pa i smešni.

Na spisku kriminalaca nalaze se na osmom mestu, a završe li u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krimi-miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.