Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 26. novembar 2018: Bik krije tajne, Vaga strastvena, Blizanci...

Dnevni horoskop za 26. novembar 2018: Bik krije tajne, Vaga strastvena, Blizanci idu ka vrhu

52
0
Dnevni horoskop za 11. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 11. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 26. novembar 2018: Ovan pokazuje moć, Bik krije tajne, Blizanci idu ka vrhu, Rak, Vodolija i Ribe u trouglu, Lav prezaposlen, Devica pretrpana obavezama, Vaga strasna, Škorpija manipuliše, Strelac bez prijatelja, Jarac ne vidi nežnost. Ovo je današnji dnevni horoskop za 26. novembar 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

POSAO Mnogi misle da niste spremni ili sposobni da uradite poslove i zadatke koji su pred vama. Jaki ste i pokazaćete svoju moć. LJUBAV Verovatno je danas dan za pojačanu erotiku, strast. Slobodni imaju poznanstvo u nekom restoranu. ZDRAVLJE Vene, venska cirkulacija.
Dnevni horoskop za 26. novembar 2018

BIK

POSAO Danas nikako da započnete ništa novo. Loši saradnici pre vama. Morate da sprovedete bolju energiju u kolektivu. LJUBAV Imate neke unutrašnje tajne. Teško se otvarate. Potrebno vam je razumevanje i podrška. ZDRAVLJE Misli vam lutaju negde.

BLIZANCI

POSAO Posao vam je važan jer imate sve izglede da se probijete na vrh. Podrška osobe koja vam treba na radnom mestu. LJUBAV Lepi trenuci sa osobom koja vas voli. Morate biti istrajni u svojoj vezi. Vi ste neko ko voli zaljubljenost, strast, seks. ZDRAVLJE Latentna nervoza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.