Home Zabavni horoskop FBI HOROSKOP: Psihološki profili horoskopskih znakova – Ovan naoružan do zuba, Rakovi...

FBI HOROSKOP: Psihološki profili horoskopskih znakova – Ovan naoružan do zuba, Rakovi su rastrojeni manijaci, Škorpije su psihopate!

232
0
FBI HORSKOP: Psihološki profili horoskopskih znakova - Ovan naoružan do zuba, Rakovi su rastrojeni manijaci, Škorpije su psihopate!

Američki FBI je uradio psiho profil znakova Zodijaka, pogledajte kakvim kriminalom se bave

Od okorelih kriminalca hvata nas jeza, a oni hladnokrvno i bez milosti učestvuju u pljačkanju, prevarama i ubistvima, piše Stil/24 Sata.Hr. Statistike američkog FBI-a pokazale su da su kriminalci najčešće Rakovi po horoskopu, najviše prevaranta su Strelci, a Jarčevi su svestrani kriminalci skloni finansijskom kriminalu.

Ovan

Prema FBI-evoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka posjeduju najviše oružja. Bave li se kriminalnim radnjama, najvjerojatnije to rade po ugovoru – odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su kamatari, ucjenjivači ili plaćeni ubojice. Prema njihovom psiho-profilu Ovnovi su odlični i u ulozi voditelja pobune pod parolom ‘da napravio sam to i nije mi žao’.

Bik

Po učestalosti zločina, Bikovi su drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove iz kojih mogu materijalno da profitiraju, bilo da je reč o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta. Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojim dobicima se neće hvaliti. Ako h otkriju, pokajaće se u nadi da će dobiti oproštaj uz reči “Nisam mogao da odolim prilici”. FBI HORSKOP: Psihološki profili horoskopskih znakova - Ovan naoružan do zuba, Rakovi su rastrojeni manijaci, Škorpije su psihopate!

Blizanci

Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po FBI-evoj statistici pri samom su dnu po broju uhvaćenih. Bave li se kriminalom, najčešće je reč o raznim ‘kombinacijama’ i prevarama, oni nisu tipovi koji hodaju s pištoljom i prete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja. Budu li otkriveni, svim silama će nastojati da se izvuku – odavanjem imena drugih učesnika ili bilo čime za što smatraju da im može pomoći. Ne treba se čuditi ako i tada slažu….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.