Seksi horoskop

U KOLIKO SATI STE ROĐENI TAKVI STE U KREVETU: Astro analiza seksualnosti po satu rođenja!

10. Tip

Vrlo ste praktični i za dobar seks smatrate da je važniji tehnički od emotivnog dela. Ipak, ne može se reći da ne volite seks, već ga racionalizujete poput drugih stvari u životu. S vremenom se oslobađa vaša sputana seksualna priroda i tada postajete nezasiti ljubavnik, ali jedino ako imate partnera koji vas u tome podstiče. S nemaštovitim partnerima ne preuzimate inicijativu, već vi tada naprosto gubite interes za seks.

11. Tip

U seksu ste, kao i u drugim stvarima u životu poprilično nepredvidljivi, a uzbuđenje vam bude nove i neobične situacije. Velik ste obožavalac zabranjenog voća – seksa na neprikladnim mestima koji u vama budi egzibicionista. Ipak, za dobar seks vam je potreban partner s kojim možete otvoreno da razgovarate o svim aspektima seksualnosti. Iako volite i seks za jednu noć, najstrastvenije trenutke provešćete s dugogodišnjim partnerom kojeg poznajete poput dlana svoje ruke.

12. Tip

Vi ste izrazito emotivni tip u seksu, pa je on za vas gotovo nezamisliv ako nema ljubavi. Čak i ako patite od nedostatka seksa, svako prolazno iskustvo vam neće doneti zadovoljstvo već razočaranje jer težite sjedinjenju s pravim partnerom. Imate brojne fantazije i bujnu maštu, pa seks s vama gotovo nikad nije dosadan. Ako ne možete biti s partnerom kojeg želite, blokirate svoj seksualni nagon i čekate priliku da se opet zaljubite kako biste oslobodili svoju strastvenu prirodu.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

24sata.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.