Seksi horoskop

U KOLIKO SATI STE ROĐENI TAKVI STE U KREVETU: Astro analiza seksualnosti po satu rođenja!

2. Tip

Vaš se libido oslanja na svih pet čula – vid, sluh, miris, dodir i ukus. Lako vas uzbuđuju erotski prizori pa generalno nije potrebno puno kako biste zamislili razne seksualne scenarije. Vrlo ste orijentisani na seks i smatrate ga gotovo najvažnijom potrebom. Volite maratonske seanse vođenja ljubavi, a naročito igranje različitih igrica. Ponekad imate kontrolu s obuzdavanjem sopstvenih seksualnih apetita. Ipak, da bi se upustili u seks morate se osećati emotivno sigurni u partnera.

3. Tip

Više od svega vas uzbuđuju mentalne igrice zavođenja, naročito reči i pogledi. Vama je izuzetno bitno da seksualan život bude raznolik i da uvek uvodite inovacije, jer će vam u suprotnom i seks s najprivlačnijim partnerom brzo postati dosadan. Volite da vas stalno zavodi, a kao predigra vam dođu vruće poruke i fotografije. Ponekad vam je jako teško da ostanete verni ako vam se pruži uzbudljiva prilika.

4. Tip

Vaš libido je emocionalno uslovljen pa vrlo teško možete seks da odvojite od osećaja ljubavi. Iako ste vrlo strastveni, vama je dovoljna voljena osoba, četiri zida i mir kako biste ostvarili sve svoje snove i nemate potrebe za istraživanjem raznih fetiša ili maštarija. To ne znači da ih nemate, već ih držite u sebi. U seksu vam je jako bitan osećaj sigurnosti, a očekujete i puno nežnosti i poljubaca bez kojih vam to nije “to”.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

5. Tip

Jako ste seksualno orijentisani, i mada je to povezano s emocijama, lako možete partnera da svedete na seksualni objekt koji je podređen vama. Može se reći da ste nezasiti, a vrlo često sami precenjujete i naglašavate svoje seksualne sposobnosti i izvedbu. U seksu se bolje slažete s onima koji su mlađi od vas, dok sa starijima možete da osećate svojevrsni pritisak koji loše deluje na vaše opuštanje. U krevet često unosite pornografske elemente – obožavate “prljave reči” i rušenje tabua…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.