Seksi horoskop

U KOLIKO SATI STE ROĐENI TAKVI STE U KREVETU: Astro analiza seksualnosti po satu rođenja!

6. Tip

Iako ste poprilično seksualno nastrojeni, tako ne želite da se prikažete drugima i to delimično skrivate. Najgora stvar koja vas vrlo lako odbija od seksa je nedostatak higijene i kao preduslov bilo kakve “akcije” trebate čistog i mirišljavog partnera ili partnerku. Vrlo ste praktični i u seksu volite spontanost, ali ne i preterano eksperimentisanje. Na nove stvari vas dugo treba nagovarati, a da bi se upustili u seks morate da osećate da vas druga strana poštuje da bi se dobro osećali. To ne vredi i za seks pod uticajem alkohola – tada se ponašate potpuno razuzdano. Seks ponekad smatrate i svojom dužnošću, naročito ako je nestalo strasti.

7. Tip

Ovaj tip ima neverovatno promenjiv libido, a jačina seksualne želje uglavnom zavisi od toga u kojoj se životnoj fazi nalaze. Tako od praktičnog celibata mogu uskakati u nimfomaniju, a najteže im je da održavaju ravnotežu i redovnost u seksualnim odnosima. Kod vođenja ljubavi jako im je bitna predigra, a seks ne mogu da smatraju odličnim ako ne postoji zaljubljenost. Ipak, sam kriterijum seksa im nije presudan da bi vezu ocenili dobrom ili lošom, oni su previše okupirani drugim aspektima odnosa.

8. Tip

Imate neverovatno jak i izražen libido, a seksualnost vam je vrlo bitna stavka u životu. On vas motiviše, služi kao nagrada i način iskazivanja ljubavi. Ipak, skloni ste i seksu koji ne uključuje emocije, a vrlo dobro znate šta želite i kako to da dobijete. Za vas se nikako ne može reći da ste seksualno konzervativni, jer ste u stanju gotovo sve barem jednom da isprobate. U vezi koja vas ispunjava želite svakodnevan seks, a partner koji nije na istoj talasnoj dužini može biti velik uzrok frustracija, što može dovesti i do raspada odnosa. Zato vam je bitno da kraj sebe imate nekoga kome je seks važan jednako kao i vama.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

9. Tip

Lako se seksualno uzbuđujete i izrazito ste vizualni tip, no jednako tako možete da preživite i dugo razdoblje bez seksa tako da svoje misli “trošite” na nešto drugo. U seksu ste romantičan tip, a imate i jako visoke kriterijume pa zauvek pamtite onog najboljeg seksualnog partnera koje ste imali. Postoji tendencija toga da seks istražujete i kao duhovan čin. Ako primetite da vaš partner izbegava seks, zbog toga razvijate duboke komplekse, čak i ako je to neutemeljeno.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.