Home Seksi horoskop IDEALAN SEKS ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Rak se loži na pažnju i...

IDEALAN SEKS ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Rak se loži na pažnju i emocije, Devica bi da proba sve, Ovan voli seksi pomagala

3460
0

Škorpije imaju reputaciju da uživaju u seksu više nego drugi horoskopski znaci. Da vidimo kakav seks odgovara svakom horoskopskom znaku.

 

Ovan

Ovnovi su veoma posvećeni telu i potrebno im je mnogo vežbe da spale svu energiju koju nose. Što znači da je njima prirodno potrebno dosta seksa. U idealnom slučaju, astrolozi Ovnovima predlažu dnevne seksualne aktivnosti neke vrste. Ako vaš partner ne može da drži korak sa vašim seksualnim apetitom, seksi igračke će pomoći. Horoskop otkriva žene u krevetu

Bik

Francuski poljupci, jestivo ulje za masažu… Bik je zemljani znak što znači da je u osnovi, zamišljen i odan. Bikovima vlada Venera, planeta ljubavi i izobilja. Njihova seksualnost je vođena romantikom. Bikovima je važno ono što čuju, vide, mirišu, dodiruju, a ako imaju partnera koji može da ih upozna u svakom od ovih domena onda Bik postaje lojalan partner kao niko drugi.  

Blizanci

Neka bude toplo, gadno, i često. Blizanci seksualni užitak imaju u glavi. Oni su stimulisani razgovorom, mislima, i pokreće ih duhovitost. Idealan partner je studiozan intelektualac koji lako možete prebaciti svoj uzvišeni vokabular u toplom krevetu i pružiti sate zadovoljstva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.