Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 29. jun 2016: Lav spreman za izazove, Vodoliji potrebna...

Dnevni horoskop za 29. jun 2016: Lav spreman za izazove, Vodoliji potrebna samoća

925
0
Merkur u Biku od 16. maja do 6. juna 2017
Direktan hod Saturna u Strelcu od 25. avgusta do 20. decembra 2017

Dnevni horoskop za 29. jun 2016: Ovan se drži cilja, Bika čeka provod sa Škorpijom, Blizancima romansa s Devicom, Rak komunikativan, Lav spreman za izazove, Vaga i Jarac odlično sarađuju, Strelac voli svoj posao, Vodoliji potrebna samoća, a Ribama su solidni aspekti. Ovo je dnevni horoskop za danas 29. 06. 2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao Pokušavate da se domognete bolje startne pozicije, ali u tome trenutno, polovično uspevate. Ne odustajte od zacrtanog cilja bez obzira na sve što vam se desi. Ljubav Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da se pomirite sa partnerom jer vam se tako nalažete. Zakopavajte ratne sekire na suptilniji i sporiji način. Bićete iznenađeni ovim potezom. Zdravlje Ne nervirajte se.
Dnevni horoskop za 29. jun 2016
Dnevni horoskop za 29. jun 2016

BIK

Posao Kada su u pitanju poslovna i finansijska strana nije loše da pokušate da se domognete bolje startne pozicije koja vam pruža mnogo bolji ambijent od trenutnog. Ljubav Ne očajavajte za nekim ko je vaša prošlost već odavno. Imate priliku da se odlično provedete sa jednom Škorpijom. Aspekti planeta vas podržavaju u tome. Zdravlje Pazite na stomak. [otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

BLIZANCI

Posao Moraćete da se povremeno povinujete datim zadacima koji nisu ni malo laki. Poslušajte savet iskusnijeg kolege od sebe i računajte na odličan poslovni ambijent. Nije sve u novcu, koji često priželjkujete u većoj meri. Ljubav Oni koji su sami, ne treba da očajavaju jer imaju šansu da otvore varata svog srca prema jednoj Devici koja ih silno iščekuje. Na vama je da li ćete da prihvatite novi izazov. Zdravlje Čuvajte se u saobraćaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.