Home Ljubavni horoskop DEFINITIVNO NAJGORI LJUBAVNI IZBOR: Klonite se ovog znaka, dušu će vam uzeti

DEFINITIVNO NAJGORI LJUBAVNI IZBOR: Klonite se ovog znaka, dušu će vam uzeti

1876
0

Ukoliko je to moguće, klonite se ovog znaka bar kada su ljubavne veze u pitanju…

  Iako svaki znak u horoskopu ima mane i osobine zbog kojih ne volimo i teško sa njima izlazimo na kraj, ipak imamo pobednika! Možda ste slušali kako su Škorpije najopasnije, ili da su Blizanci dvolični, a Lavovi opterećeni svojim egom, ovaj horoskopski znak je najnepodnošljiviji.
klonite se ovog znaka
klonite se ovog znaka

U pitanju su Device…

Hladni, lukavi, proračunati manipulatori koji će učiniti da mislite da ste im najvažnija osoba na svetu, a onda će se okrenuti od vas, i izdati vas na najgori mogući način. I u glavi i u srcu imaju kompjuter, i stalno kalkulišu i mislima i emocijama. Ukoliko se ne uklapate u ono što im je cilj, držaće vas kraj sebe neko vreme dok vas ne iskoriste, a onda odbaciti i okrenuti se prilikama koje više obećavaju.
klonite se ovog znaka
klonite se ovog znaka
Perfidni lažljivci i sitničari, zvocava zanovetala, kritičari svega što postoji, oni se ne svađaju i ne podižu ton, već vas cinizmom tuku tačno tamo gde vas boli, jer su vas, naravno, pre toga izanalizirali i proučili. Opsednuti svojim zdravljem, večito vuku bar tuce raznoraznih lekića, što iz apoteke, što po receptu koji su pročitali u novinama. Prave se fini dok ne dođe do krevetskih akcija, a onda se pretvaraju u razbludnike koji poznaju sve moguće i nemoguće tehnike, za koje vi do tada niste ni čuli. Naravno, posle seksa se peru kao sumanuti, jer su radili nešto prljavo, pa im je sada potrebna dezinfekcija. Ako hoćete da ih oterate od sebe, tucite ih po njihovim kompleksima, jer su u suštini užasno nesigurni. cosmopolitan.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.