HOROSKOP ZA SAVRŠEN ORGAZAM

Horoskop za savršen orgazam: Ženama Jarčevima treba uporan partner koji je spreman da učini sve da ih dovede do orgazma, dok žene Bikovi orgazam mogu da dožive samo sa partnerom u koga imaju mnogo poverenja. I svi ostali znaci Zodijaka imaju neke svoje specifičnosti kada se radi o orgazmu.

Ovan

Kod žena Ovnova sve mora da bude brzo. Mali zastoj u trenutnom zanosu i ona će izgubiti interesovanje. Ako joj je partner aktivan i ako ne odugovlači, može veoma brzo da doživi orgazam. Ipak, Ovnovima se proporučuje da na seks gledaju kao na igru za dvoje, a ne kao na trku. Seks treba doživeti kao nešto lepo. Orgazam je za žene ovog znaka veoma bitan. Loš seks će je udaljiti od partnera.

HOROSKOP ZA SAVRŠEN ORGAZAM

Bik

Pripadnice ovog znaka se lako uzbuđuju, ali to ne pokazuju. Nisu sklone avanturama i seksualni partner im mora biti neko poseban. Tu nastaje problem, jer im je potrebno mnogo da se uhodaju i istraže, tačnije – potrebna im je duga veza. Prisan odnos sa partnerom je u isto vreme i uslov za doživljavanje orgazma. Kada su sigurne u sebe i kada žele seks, a pritom im je i partner u kondiciji i može da izdrži duže, sigurno će doživeti orgazam. Njihov orgazam je praćen uvijanjem tela i tihim uzdasima. Nakon seksa su srećne i pokazuju zahvalnost. Ako ne dožive orgazam, ne zameraju partneru zbog toga.

HOROSKOP ZA SAVRŠEN ORGAZAM

Blizanci

Kako da postignete orgazam kada se tokom seksa smejete, skakućete, pričate viceve i šalite se? To ipak ne znači da ne uživate u seksu – naprotiv. Da bi pripadnice ovog znaka doživele orgazam, potrebno je mnogo rada, napora, treba naći pravu pozu, umiriti ih i skrenuti im misli sa svega drugog. Ove žene nemaju mnogo orgazama, ali to njima i nije mnogo važno. Važno im je da im je lepo, da im je partner maštovit i da im je udobno. Kada dožive orgazam umeju i da puste suzu nesvesno i veoma su tihe. Ako seks nije bio dobar, neće zameriti svom partneru.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.