Seksi horoskop

HOROSKOP ZA SAVRŠEN ORGAZAM: Devica voli grubosti, Ribe romantiku, a Lavice su surove kad dasa loše udara

Jarac

Ove žene teško doživljavaju orgazam. Njihov partner mora da bude veoma uporan, a samo u jednoj pozi, i to pod određenim uslovima, mogu doživeti orgazam. To je poza u kojoj ona leži na stomaku, a on stomakom na njenim leđima. Žene rođene u ovom znaku lako se uzbude, brzo požele seks i seksu se prepuštaju lako, ali im za orgazam treba puno. Ali, pošto su racionalne, one veoma rano shvate taj svoj problem, pa ne zameraju partneru. Ako i pate zbog toga, to nikom ne govore. Ipak, uporan partner i ovu ženu može dovesti do orgazma. Ako doživi orgazam, onda je to nešto što ne može da sakrije: uvija se, savija glavi, mrda kukovima, a na partnera skoro i da zaboravlja. Ali ne očekujte da će se to sledećeg puta ponoviti.

HOROSKOP ZA SAVRŠEN ORGAZAM

Vodolija

Kod žena rođenih u ovom znaku sve je moguće. Ona može lako da se uzbudi, a opet, u potpuno istoj situaciji, može da ostane hladna. Može mnogo da se uzbudi na dodir, jer ima jako osetljivu kožu, a sa druge strane, može joj biti dosadna i najzanimljivija predigra. Njen partner nikad ne zna o čemu ona razmišlja. Ipak, sa partnerom koji je spreman dugo da je miluje, može da dođe do vrhunca. Kada doživi orgazam, brzo se oporavlja, odmah se oblači i lako se vraća na uobičajen razgovor. Zato ponekad ostavlja utisak kao da joj sav taj silni trud njenog partnera nije važan. Ali to nije tačno – sam orgazam kod nje prilično je jak dokaz da je partner onaj pravi.

HOROSKOP ZA SAVRŠEN ORGAZAM

Ribe

Ribe su veoma osetljive i osećajne. Njima je najvažnija ljubav, pa ako osete da ih partner voli, to je ponekad dovoljno za doživljavanje vrhunca. Potpuno se prepuštaju seksu, zaboravljaju na sve i uživaju. Noć i rano jutro najviše im odgovaraju za seks. Lepo im je i pored mora, uopšte u prirodi. A ako imaju poverenja u partnera, svaka situacija im odgovara. Poverenje im je veoma važno, žele da ih partner vodi i vole grublji seks sa malo reči i mnogo ljubljenja. Vole vezivanje, da neko nad njima dominira i slično. Orgazam im je pun uvijanja i grčenja mišića, zabacuju glavu, trzaju se, stežu partnera, ali ne ispuštaju previše zvukova. Neopisivo su srećne nakon orgazma i mogle bi satima da se maze.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

malihoroskop.com / 24sata.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.