Home Seksi horoskop HOROSKOPSKI ZNACI U SPAVAĆOJ SOBI: Kome je seks način života, ko se...

HOROSKOPSKI ZNACI U SPAVAĆOJ SOBI: Kome je seks način života, ko se loži na dominaciju a ko bi sve fino i polako

2975
0
Dnevni horoskop za 4. 7.2016:

Astrolozi tvrde da znaci zodijaka nisu samo jedinstveni po ponašanju i psihološkim karakteristikama, već se razlikuju i po seksualnim sklonostima, piše zenskimagazin.rs.

 

Ovan

Ovnovi su poznati kao veoma seksi horoskopski znak, ali da ne bude zabune o njima: romantika im je takođe potrebna. Sastanci za jednu noć i povremeni odnosi nisu za njih. Većina Ovnova vidi nove prijatelje kao zanimljive ljude za novu avanturu. Ako je Ovan našao stalnog partnera, on se ne boji da isproba najdivljija seksualna eksperimentisanja. Ovan voli da uputi komplimente i dok ste u vezi on će nastaviti da ponavlja da ste neodoljivi. Ako vam stranac na ulici uputi kompliment, možete biti sigurne da je to “stari dobar Ovan” – jer ne može da odoli prirodnom instinktu. ŽENA OD KOJE ZASTAJE DAH: Ovako ona obara muškarce na dupe! Ovnovima je veoma važna fizička lepota, ali i ugled. U nemogućnosti su da se odupru i intelektu. Da privučete pažnju Ovna, ne morate da budete model, ali trebalo bi da imate nešto neobično i seksi. Ovan ne voli da vređa ljude, a ponekad može izgledati kao da zavisi od partnera. Ali, ako Ovan stalno prati svog partnera, takvi odnosi brzo postaju dosadni, i on počinje da traži novog partnera. Čudno, ali Ovan može ostati potpuno ravnodušan prema seksu i da kontroliše svoja osećanja. Ovan voli da kontroliše odnos. Ovnu je potreban topao partner pun ljubavi. Njima je potreban i seksualni partner. Seks igra za Ovna veoma važnu ulogu u odnosima. Ako ih partner ispunjava seksualno, takav odnos će trajati dugo. Najbolji partner za njih će biti onaj koji je poput njih, slobodan da eksperimentiše. Ako je vaša ideja seksa ograničena na bračni krevet – zaboravite Ovna! Avioni, vozovi, automobili – to su idealna mesta za seks sa Ovnom. Sek sa Ovnom nije lak zadatak.  

Bik

Bik treba partnera koji će mu omogućiti da dominira. Odnos, kao što je “pas-mačka,” Biku ne odgovara. S vremena na vreme između partnera može doći do varnica, i to je sasvim dobro – Bika veoma animira ćaskanje u spavaćoj sobi. Ali, stalne optužbe Bik neće tolerisati. Zadovoljiti zahtevne Bikove je prilično teško. Bikovi vole da stalno eksperimentišu u seksu, eksperimenti su za njih – slađi od meda i vina. Za parove koji su prešli četrdesetu, ovaj pristup je postojeći blagoslov. Ako ste u braku ili živite sa Bikom samo mu recite kako želite da imate seks na brodu, i odmah ćete videti kako se menja raspoloženje vašeg parnera. Ali, ne očekujte da će vaša želja biti odobrena bilo gde u uvali u Sidneju. Bikovi ne vole da idu daleko od kuće.   Ovaj znak voli da dominira u ljubavi. Ako vas Bik uverava da nije tako, onda on još uvek nije u potpunosti svesan svoje seksualnosti. To se može desiti samo u ranim fazama veze, ali tokom vremena Bik jednostavno objavljuje svoje stvarne fizičke potrebe. Ako se to ne dogodi, on će patiti i vaš odnos će postati pravo mučenje. Ovaj znak se izražava akcijama, a ne rečima. Vođenje ljubavi sa Bikom je umetnost, on je ponosan što vam pruža zadovoljstvo. Seks za njega nije samo čin, već i način na koji sedite, prekrštate noge, kao i način oblačenja. U fazi romantičnog udvaranja Bik nosi najnovije modne trendove. Nemojte pogrešno razumeti, ali zapamtite da Bik ne želi da bude sa vama sve vreme. Ovo morate zapamtiti i misliti na njega ili nju sve vreme. Spor, dug poljubac je omiljena okupacija Bika. Oni znaju kako da pruže zadovoljstvo, da oraspolože, miluju. Ali zauzvrat traže istu količinu pažnje i ljubavi. Ne zaboravite da je Biku uvek potrebna pažnja. Treba da osetite kada treba da se povučete – i ne žurite i ne gurate svog partnera, Bika. Seksualna potrebe Bika su velike. Dakle, ako je vaš partner – Bik, opustite se i zabavite se. Zarobi mu dušu da zauvek bude tvoj! Kompletno uputstvo kako da zavladaš njegovim srcem i telom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.