Home Seksi horoskop ONI OSTAVLJAJU NEVIĐEN UTISAK U KREVETU: Ova 4 znaka su najbolji ljubavnici...

ONI OSTAVLJAJU NEVIĐEN UTISAK U KREVETU: Ova 4 znaka su najbolji ljubavnici – znaju i mogu dugo da izdrže…

1603
0
Dnevni horoskop za 1. septembar 2017

HOROSKOP I SEKSI VEŠTINE su tesno povezani, saznajte koji horoskopski znaci bude strast, vatru, zrače velikom ljubavničkom energijom i ostavljaju dobar utisak u krevetu? Šta treba raditi sa ovim znacima, a šta nikako ne pokušavati? Možda nisu emotivni, ali su dobri ljubavnici, koji vas neće razočarati u krevetu, piše luftika.rs.

Ovi horoskopski znaci su najbolji u krevetu.

Ovan

Za Ovnove kažu da su “mašine”, ali i da najviše vole vođenje ljubavi posle žestoke svađe. Ovan je privlačan i voli da dominira i zavodi, što može izazvati probleme u vezi. Ume da bude veoma uzbuđen. Oni ne mogu da se obuzdaju. Kažu da je Ovan najstrastveniji od svih drugih horoskopskih znakova. Uzbuđuju ih spontane i pametne osobe. Takođe, „polude“ u spontanim situacijama.

Bik

Sa Bikom u krevetu će vam biti genijalno. Voli da se izležava i da je po ceo dan i noć u krevetu. Važi za najmuževnijeg znaka zodijaka, ali ima i najjači nagon. Voli da dominira i da drži sve pod kontrolom. Za njega važi pravilo kakav na jelu, takav na delu. Bika ćete osvojiti ili u kuhinji ili u krevetu. Za njega je dobra ljubav kao dobra hrana. Voli da uživa, i to dugo. HOROSKOP I SEKSI VEŠTINE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.